قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سارا جان من از شخصیت دکتر خیلی خوشم میاد و خیلی هم دوستش دارم . اون تلاشش کرده شاید بر اساس صورت ظریفم ترسیده خیلی بزرگ کنه . دکتر خودش خیلی ادم خوبیه حتی رمان عملم منتظر شد تا به هوش امدم با من کلی صحبت کرد بعدش هم که بردن تو بخش قبل رفتن باز هم امد من دید و رفت این خودش نشون دهنده اینه که دکتر مسولیت پذیری هست . حالا هم که بینیم تغییرات زیادی نداشته نمیگم تقصیر دکتر . اخه من ترمیمی های خیلی خوب ازش دیدم شاید من نباید با اون ترمیم میکردم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان اگه خانوادت حمایت میکنن جای اینکه چند بار با دکترایی که خوب اینجا مسلما خوبن عمل کنی برو پیش دکتر اشکان قوامی من خیلی تحقیق کردم به نظرم یه دکتر خبره هستن که نمونه کاراشون حتی توی اینستاگرم هست شاید هزینش زیاد بشه ولی خوب هم پای مبلغیه که خیلی دکترایی که اینجا ناراضی دارن مثل دکتر نراقی که میگن ٤٠ میگیره من دارم خودم پول جمع میکنم که اگه خدا بخوادد یه روز برم پیششون برای ترمیم ولی خانوادم اصلا حمایتم نمیکنن مامانم جای حل مشکل من میگن برو داستان زندگیتو بنویس که بقیه نرن عمل کنن :|
هستس جان ناراحت نباش دنیا دو روز بیشتر نیست و چیزی که از همه ی ماها میمونه واقعا ظاهرمون نیست و خوبیامونه ولی قبول دارم که اعتماد به نفس توی زندگی آدما تاثیر داره ولی هیچوقت نا امید نشو ماها همه به امید بهتر شدن ریسک عمل رو پذیرفتیم ولی زندگیمون همراه با افسوس گذشته رقم خورد
دوستان تروخدا گول اطرافیانر نخورید که هی میگن اگر برای بار اول عمل کنین خیلی بهتر میشین من اگر اینقدر خواهرم با حرفای دوستاش تحریکم نکرده بود شاید عمل نمیکردم