2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
بچه ها اتش بس دیگه... هییییییییییش ...دیگه دعوا بی دعوا... . . . .و بالاخره انسانها با عقاید مختلف درین تاپیک ب خوبیو خوشی ب تبادل نظر پرداختند..
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
مونیکا جان بنظر من بهتره این بحث فوتو شاپ رو ببندید ، شما نظرتو گفتی حالا یا درست بوده یا تهمت بوده یا هر چی خدا داند ، میترا هم محترمانه نظرشو گفت . اینطوری با این لحن تند بحث کنی که تاپیک از مسیر اصلیش که بحث ترمیم بینی هست خارج میشه و باز میشه یک تاپیک کدورت و اختلاف و دلگیری
خدای خوب و مهربونم پشتم که بهت گرمه از کوه هم محکمترم، تنهام نذار .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزای من بحث نکنید اتفاقی که افتاده ابی که ریخته شده دیکه نمیشه جمعش کرد متاسفانه ایشون خودش خودش را در مظان اتهام قرار داده میترا جونم اصلا قضیه فتوشاب به کنار تعریف و تمجیدهای شدید و خداکونه ایشون از دکترش در حدی که یه سری ادم تحصیلکرده بالای سی سال را قانع کنه که بدون دیدن نمونه و تحقیق درست و حسابی برن زیر تیغ را کجای دلمون بزاریم عزیز دلم ماها دیکه دختر ١٨ ١٩ ساله نیستیم دکتر هم ما دیدیمش سر و شکل و تیب نداره که اقلا بکیم عاشق جشم و ابروش شده بود ببین من برای ارایشکاه عروسی زن داداشم ارایشکری که مطمئن بودم که کارش محشره را فقط در این حد به عروسمون کفتم که کارش خوبه این را هم ببین وقتی کفت همون را انتخاب کرده با وجود اطمینانم به ارایشکره کفتم x جون عروس زنده ازش دیدی رو حساب حرف من که قرارداد نبستی روز عروسی هم تا با خودش حرف نزدم استرس داشتم که من معرفی کردم بد نشه ارایشی که یه شبه و میشوریم میره تو ببخشید chah فاضلاب اونوقت تو یه دکتر معمولی را به ضعیف را بیاری درحد خدا اینجا بالا ببری و بقیه را هم به شدت تشویق کنی بفرمایید باهاش عمل کنید خودت جرات این کار را داری؟ مسلما نه انکیزه میخواد انکیزه قوی اون هم حالا مهم اون انکیزه هه هست که جی هست که خوشبینانه ترینش بورسانته متاسفانه
وقتی تاپیک ترکید،یه دقیقه بعدش باوان به من تو وایبر پی ام داد. من تموم پی ام هایی که به هم دادیم رو دارم.زیاد نیست چون تعداد دفعاتی که کلا با باوان حرف زدم کمتر از پنج باره. حرف خصوصی ای هم توش نبوده. تقریبا هرچی گفته رو تو تاپیک گفتم همیشه. که اینم نمیدونم کار درستی بوده یا نه. من نمیدونم کاربری دیگه ای داره یا نه. اشتباه من این بود که باوان چند روز قبلش به من پی ام داد گفت بگو یه تاپیک جدید بسازن و اطلاعات مهمو منتقل کنن. که مانی شاهد این قضیه ست. از من شماره باوانو اس ام اسی خواست و منم گفتم بدون اجازه خودش نمیدم. گفت چرا نمیگی اسم ت رو حذف کنه؟گفتم که مانی اونشب به من گفت یه تاپیک جدید بسازین. اما من اینو تو تاپیک نگفتم.نمیدونم چرا... اما نگفتم. نمیدونستم قراره حذف کنه تاپیکو.
از همان جا که رسد درد، همان جاست دوا.... "مولانا"
من دارم پستای این چند صفحم رو پاک میکنم چون بچه ها بهم خصوصی دادن گفتن تاپیکو از مسیرش منحرف نکنیم تو هم اگه دوست داری پاک کن اگه نه بزار یه طرفه بمونه واسه من فرقی نداره

مونیکا من میگم بهتره بگیم دکتر ت و س ل ی ناراضی زیاد داره تو تاپیک چیزی که فکر کنم تا دیشب اینطور بود تو صفحه اول. اما به نظر من اگر بخواهیم همردیف خرابکارها اسمشو بیاریم کمی بی انصافی است... من خیلی مطبش رفتم نمونه افتضاح ندیدمم...بودن نمونه هایی که قشنگ نبودن.اما افتضاح نبود... من با گذاشتن عکس اینجا زیاد موافق نیستم به دلایلی که بارها توضیح دادم اما میتونم عکسهام رو برای خودت بفرستم اگر کمکی میکنه به تاپیک.... این تاپیک رو خیلی ها میخونن اگر اسمش بیاد جزو لیست سیاه کمترین هزینش این میشه که شاید شمال(مازندران)یکی از دکترهای خوبش رو از دست میده....و مثلا برن پیش پیشکاری یا بازیاری که اونا واقعا کارشون افتضاح است ....(البته حتی این دکترها هم کار خوب دارند)....
سمیرا جون تو زمینه ترمیم آخه حرفی برا گفتن نداره توسلی. منم شنیدم کاراش تمیز و خوبه اما اون واسه عمل اولیاشه حتما. ترمیم خیلی مهارت میخواد. خیلی تجربه میخواد. اگه تو لیست خرابکارا هم نذاریمش باید بنویسم: در زمینه ترمیم خوب نیست کارش.
از همان جا که رسد درد، همان جاست دوا.... "مولانا"
سلام دوستان کاش میشد عکسهایی که بچه های ترمیمی گذاشتند را ما هم بتونیم ببینیم .... من مشکل بینیم نوکش هست که کوتاه شده و خیلی هم کار سختی هست .بوده که طول بینیش را دکتر بیشتر کرده باشه.