قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
من دارم میرم هر نظری دارید که واسه پیشرفت تاپیک مفیده همرو بگید هروقت اومدم میخونم و انجام میدم ممنون سارینا جون میترا درسته سر یه سری چیزا هم نظر نیستیم ولی تاپیک ماله همه ی بچه هاست نمیخوام به خاطر مشکل با من چیزی تغییر کنه تو هم مثل سابق نظرت رو تو همه ی زمینه ها بگو و این تاپیک با همه ی بچه ها میتونه مفید باشه
روشن جان بینی مامان عسل رو بشارتی کمی بلند کرد. عکسشو ندارم چون لپتاپ ندارم اما میشه تازه دکتر کلانتر به بی اعصاب گفته بود که میشه بینی رو بلند کرد طولشو
مرسی دوستان .... خیلی نا امید شدم .... چون ایران نیستم و اینجا خیلی زیاد هست هزینه جراحی زیبایی هر وقت هم که میام ایران اینقدر زمان کوتاه هست که به مطب گردی نمیرسه تنها امیدم این تاپیکهای جراحی بینی هست
مونیکا میگم خدا رو شکر من رنگم تو تاپیک تو هم با بقیه فرق داره...البته تو همه تاپیکا رنگم میشه تقریبا رنگ مدیر تاپیک...(من موجودی هستم که به مدیریت علاقه دارم و همه جا میشم رنگ مدیر😬😬)... اخه یادمه یکدفعه تو تاپیک قبلی یکی من رو مورد عنایت خودش قرار داد و گفت شما باوانی با نام کاربری دیگر....(که این تهمت به هر دوی ما بود)...دوستان گلم فقط یک نکته سعی کنیم زود قضاوت نکنیم و اگر فهمیدیم اشتباه کردیم به اشتباهمون اعتراف کنیم.... من همین جا اعلام میکنم من به شخصه از باوان هیچ شکایتی ندارم....چون من موقعیتم فرق میکرد من دکتر رو نه به واسطه باوان به واسطه اینکه در شمال زندگی میکنم میشناسم.... به نظرم بزرگترین اشتباه ایشون و چند نفر تو تاپیک جراحی سه اینه که زیادی از دکتری تعریف میکنند ...من خودم هیچگاه جرات تعریف ندارم از دکتری...چون مثل قضیه ازدواج میمونه که دو نفر رو به هم معرفی کنی اگر خوب شد اسمی ازت نمیارن ولی امان از روزی که بد شه...امان.... لطفا اگر دکتر خوب جدیدی تو تاپیک معرفی شد دیگه اینقدر بزرگنمایی نکنیم و دوستان هم با عکس قضاوت نکنند ....هر کسی خودش بره و وقت بگذاره و نمونه ببینه...بهتر نیست؟....
سارینا جون همه رو پاک کردم گلم. روشن جون عسل هر کمکی از دستش بر میومد واسه تاپیک انجام داد. دیگه نمیدونم بازم بیاد یا نه. ماهایی که ایران هستیم فعلا نظرمون رو بشارتی و منافیه همونطور که میدونی.
سمیرا جون با حرفات موافقم. اما عکس گذاشتن که بد نیست. مثلا روشن که خارج از کشوره،خب میخواد به یه نتیجه گیری تقریبی برسه دیگه با دیدن عکسا من خودم سبک کار منافی و بشارتی از دیدن عکسای کاراشون دستم اومده. کسی که میتونه عکس بذاره خب گذاشتنش بهتر از نذاشتنشه. اما موافقم که تعریف زیاد از دکتر خوب نیست
سمیرا جون آره رنگت همرنگ منه . کسیکه اون حرفو بهت زده بود نمیدونم دلیلش چی بود آخه . ولی خیلی جالبه که همه جا رنگت عوض میشه اسپم نزاشتی که پاک کنی بزار باشه بچه ها بخونن شاید بدردشون بخوره roshan جون بچه ها نمیزارن که عکساشون بمونه وقتی چندتا از دوستاشون که میخوان ببینن هستن میزارن اونا که دیدن بر میدارن منم خودم چون همیشه نیستم عکس خیلیارو ندیدم و فکر نمیکنم راضی باشن وقتی نیستن کسی عکسشون رو بزاره هر وقت خودت هستی بهشون بگو شاید دوباره گذاشتن
سپاکو مرور زمان... و گرنه اولش هم خیلی قشنگ بودند...اولین دکتری بود که من رفتم پیشش بهم گفت دختر خودم بودی می گفتم عمل نکن....این قضایا مال سال 78 است...