قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
پاپیون با همون حرف ها و عوام فریبی هاش بود که تونست ما رو خام کنه.... شاپرک دوست قدیمی...من همون وقتم بهت گفتم که مدرک محکمی بر علیهش دارم...ولی باز دلم نمی خواست باور کنم...ولی این قضیه فتوشاپ اینقدر تابلو که جای هیچ گونه توجیهی برای کاراش نمیگداره...کسی که خودش قربانیه(البته اصلا شک دارم عمل کرده باشه) میخواد که دیگران هم به همون چاهی بیفتند که خودش افتاده...اینطوری دلی شریف است که در اندیشه ازار نباشه....کل ماجرا الان واضحه...بحث سلیقه نیست مونیکا جون لطفا اسمشو از لیست ترمیمی ها خارج کن...ما اصلا نمی دونیم ترمیمی بوده یا نه...
هیچی به اندازه تهمت زدن بد نیست. عواقبش خیلی بده. مخصوصا درباره رابطه خاص کسی با کس دیگه. یا القابی مثل فاحشه و هرزه و... تهمتی هم اگه زده میشه باید از درستیش مطمین بود که در این صورت هم تهمت حساب نمیشه و حرف راسته و در جهت روشن سازی افکار عمومی. من خودم جزو اقلیتهای مذهبی هستم. اینو نمیخواستم بگم چون جور دیگه ای به آدم نگاه میشه اما دین اسلام رو شدیدا قبول دارم و راهنماییای خیلی خوبی داره واسه آدم. همین که امام علی میگه که کسی که خودشو در معرض تهمت قرار بده،نباید از کسایی که بهش تهمت میزنن ناراحت شه. این خودش خیلی حرف درستیه. ببه خاطر همین به باوان اصرار کردم که بیاد و از خودش دفاع کنه وگرنه در معرض تهمت قرار داده خودشو. که قبول نکرد.
گلایی ک زخم خورده ی این ماجرا هستین..عزیزای دل.. منم االان ک خودمو میذارم جای کسایی ک اینجوری ضربه خوردن..میبینم ک هر چی توپو تشره بسمت ایشون نشونه میگرفتم خدایی.. درسته من شانس اووردم با تو س ل ی عمل نکردم..چون تحت همین جو وتنها نمونه ایی ک دیده بودم 2 بار رفتم مطبش..انگاری اصا مسخ شده بودم... اشتباه کردم ک ب چشمای خودم بیشتر از حرف مردم اعتماد نکردم ...اشتباه ایشونم برای تعریف بیش از حد بودو اگه راست باشه اون فتوشاپو این حرفا. و اینکه حتی یک مورد منفی ازین دکتر نمیگفت ..اخه مگه میشه... اما باز خودش ی تلنگر بم میزد ..خودت برو نمونه ببین..رو حرف من قضاوت نکن.. هرچند ک نمونه ای برای دیدن نبود.. من فقط میگم اصل مطلب رو نمیشه اینطور ب قطع گفت..چون همه جانبه نمیشه دید..
ستاره جون گالری ساایت یعقوب افشارو ببین گلم. مثلا یه بینی خیلی کج رو کامل صاف کرده و اونجوری که تو عکسای فیس بوک پسره دیدم هنوزم صاف مونده بینیش. سبکش طبیعیه و با روش میکروساسرجری عمل میکنه
باران الان بینیت بهتر شده ؟ یادته یه خانم حدود 45 سال هم اون روز بود که چند سال پیش با دکتر عمل کرده بود و خوب بود بینیش عکسای خواهرش رو تو گوشی بهمون نشون داد که با شیروانی یا یحیوی یدم نیست کدوم عمل کرده بود