2777
2789
من  کرمانم گفتن همه بیمارستانادرگیرشده😫

ای بابا .خدا کمکت کنه. خودتو بسپار ب خدا منم کابوسم شده زایمان.اینحا غریبمو هیچ کسی ندارم. نمیدونم چیکار کنم. بچه اولم عس بدون هیچ تجربه ای.خدا بهمون رحم کنه

ای بابا .خدا کمکت کنه. خودتو بسپار ب خدا منم کابوسم شده زایمان.اینحا غریبمو هیچ کسی ندارم. نمیدونم چ ...

من فردا ۴۰هفتم تمامه هیچ دردی ندارم،نمیدونمچیکارکنم میگن بگدره زیاد خوب نیست برابچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فردا ۴۰هفتم تمامه هیچ دردی ندارم،نمیدونمچیکارکنم میگن بگدره زیاد خوب نیست برابچه

عزیزم دوش آبگرم میگیری؟ منم هنوز شروع نکردم. نه پیاده روی نه ماری نه دمنوشی. دکتر بیشعورمم هیچی نگفت فقط گفت اگه تا نهم دردت گرفت که هیچ اگه نه ی پیاده روی بکن بیا معاینه ات کنم.  آخه نمیگه تو این وضعیت من چجوری هر هفته برم بیمارستان 

عزیزم دوش آبگرم میگیری؟ منم هنوز شروع نکردم. نه پیاده روی نه ماری نه دمنوشی. دکتر بیشعورمم هیچی نگفت ...

به امید خدا ،پیاده روی هم که نمیششه رفت ازبس طوول سالن و دورزدم خسته شدم انشالله زود تمام شه شب وروز  ندارم ازاسترس

شماهفته چندین؟من نوبت سونو برازایمان داشتم،ولی هیچ خبری نیست میترسم برامعاینه برم خیلی ادیت میکنن نم ...

من ٣٩ هفته و دو روزم.. با دکترتون مشورت کنین اگه چهل تموم کردین برین و قبلش سونو انجام بدین برای وزنش.. من ٤٠ تموم بشه صبر نمیکنم.. وزن جنین چند بود واسه شما?

عزیزم دوش آبگرم میگیری؟ منم هنوز شروع نکردم. نه پیاده روی نه ماری نه دمنوشی. دکتر بیشعورمم هیچی نگفت ...

من  مثل اینکه دردام شروع  شده دارم میرم بیمارستان برام دعاکن لطفا

مبارک باشه عزیزم بسلامتی.. چی شد? دردتون شروع شد? چقدر طول کشید خیلی بده من میترسم

یک لکه کوچگ دیدم بعدم دردای خیلی کمی داشتم ساعت ۴عصررفتم بیمارستان معاینه کردگفت کیسه ابت سوراخ شده،باید بستری شی،ساعت ۷زایمان کردم،ولی چون بچم پسربود دردش خیلی وحشتناک بود همش فشار به پشتم می امد ولی سردخترم دردم تااین حدنبود 😔

یک لکه کوچگ دیدم بعدم دردای خیلی کمی داشتم ساعت ۴عصررفتم بیمارستان معاینه کردگفت کیسه ابت سوراخ شده، ...

عزیزم خداروشکر زود زایمان کردی.. مبارک باشه برای منم پسره.. میگن دردش سخته

عزیزم خداروشکر زود زایمان کردی.. مبارک باشه برای منم پسره.. میگن دردش سخته

اره دردش وحشتناکه،ولی وقتی دردت شروع شداصلا نه بخواب نه بشین فقط راه برو وقربده توکمرت،یه دعا هم هست بنویس بزار به کمرت ویکی بگو سوره مریم و انشقاق برات بخونه من کلا ۳ساعت درد کشیدم همه تعجب کردن انشالله شماهم به راحتی  زایمان کنی

من ۳۳ هفته هستم ولی از الان استرس دارم شما این هفته زایمان دارین؟میشه حستون رو بگین میترسی؟

استرس نداره 😊

اگه استرس داشته باشی ، ترس رو بیشتر احساس میکنی ...

بدن در ارامش و احساس خوب اندروفین ترشح میکنه که از مورفین هم قوب تره