2777
2789
من ۳۳ هفته هستم ولی از الان استرس دارم شما این هفته زایمان دارین؟میشه حستون رو بگین میترسی؟

من هفته ۴۰ منتطر زایمانم،بچم ۲۰روز قبل ۳۳۰۰بود پسره  میگن هرچی  بزرگترباشه زایمان سخت تره ،ازکروناهم که هیچی دیگه وحشت خودش وداره ترس زایمان کم بوداینم اصافه شده 😭شب وروزم بااسترس میگدره کسی هم درک نمیگنه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته 40 هستم...! 

تاریخ زایمانت کیه...؟ 

منم دقیقا 20 روز پیش سونو دادم گفتن وزن بچه 3400 هستش الان که 2روز مونده تا 40 هفته پر بشه نمیدونم چقدر شده😭🤦🏻‍♀️

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻
منم هفته 40 هستم...!  تاریخ زایمانت کیه...؟  منم دقیقا 20 روز پیش سونو دادم گفتن وزن بچه ...

من سونو ۱/۱نوبت داده دکترم ۴/۱نمیدونم چیکارکنم ،میترسم چیزی بخورم زودتر زایممان کنم نگرانم دکترم گفت دیگه نیست کاری داشتی فقط بیمارستان،بیمارستانم گفت اوصاع خرابه تا دردت نگرفته نیای بیمارستانا کرونایی شدن😭

کدوم بیمارستان میری؟کدوم شهر؟ هفته چند وزن بچه اونقد بود؟

من هفته ۳۷دکترسونو گفت،کرمانم 😥،امروز احساس کردم تکاناش کم شده رفتم نوارقلب گرفتم،خوب بود بعد ماما معاینم کرد خیلی خیلی دردداشت،گفت هنوز وقت داری وحساب کرد ۳۹وهفته و۶روزمه دارم ازترس زایمان میمیرم

من هفته ۴۰ منتطر زایمانم،بچم ۲۰روز قبل ۳۳۰۰بود پسره  میگن هرچی  بزرگترباشه زایمان سخت تره ...

سلام عزیزم زایمان کردی? توی هفته ٣٩ هستم دقیقا مث منی من استرس زایمان رو دارم درشته و دور سرش بزرگه نمیدوم چی میشه

سلام عزیزم زایمان کردی? توی هفته ٣٩ هستم دقیقا مث منی من استرس زایمان رو دارم درشته و دور سرش بزرگه ...

نه هنوز منتطر زایمانم  هیچ دردی ندارم تادیروز نوبت سونوم بود ولی هیچ علائمی ندارم خیلی خیلی میترسم اززایمان

نه هنوز منتطر زایمانم  هیچ دردی ندارم تادیروز نوبت سونوم بود ولی هیچ علائمی ندارم خیلی خیلی میت ...

رفتی سونو? چند کیلو بود?منم باید امروز فردا میرفتم اما باید زنگ بزنم توی تعطیلات وقت بگیرم

منم میترسم خیلی اوف تنم مور مور میشه

رفتی سونو? چند کیلو بود?منم باید امروز فردا میرفتم اما باید زنگ بزنم توی تعطیلات وقت بگیرم منم میتر ...

شماهفته چندین؟من نوبت سونو برازایمان داشتم،ولی هیچ خبری نیست میترسم برامعاینه برم خیلی ادیت میکنن نمیدونم منتطر زایمان باشم یابرم براامپول فشار روزای سختی دارم میگدرونم همش استرس وترس اززایمان 😥

منم هفته 40 هستم...!  تاریخ زایمانت کیه...؟  منم دقیقا 20 روز پیش سونو دادم گفتن وزن بچه ...

عزیزم مبارک باشه بسلامتی 💙💛💙

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
شماهفته چندین؟من نوبت سونو برازایمان داشتم،ولی هیچ خبری نیست میترسم برامعاینه برم خیلی ادیت میکنن نم ...

آخی عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنین..نگران نباش داخل بیمارستان اینقدر ضدعفونی میکنن که از خونه خودمون تمیزتره اصلا ناراحت نباش خدا همه چی رو جور میکنه