2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 110 پست
در نهایت ، اگر این خانوم همون وضعیت من را داشته ، اصلا شما تو اون زمان نمی تونید تصمیم بگیرید کاری بکنید . تنها فکری که دائم تو ذهنتون هست اینه که بدبختید ، این بدبختی ته نداره و تموم شدنی نیست . اصلا کسی که بگه تصمیم گرفتم و از اون حال خارج شدم ، سعی کردم و خارج شدم ، به عقیده من اصل اون نوع افسردگی را تجربه نکرده . تو اون موقعیت اصلا تصمیم گرفتن برای خروج از اون وضعیت ، یک گزینه نیست . چون هیچ حالتی غیر این وضعیتی که توش هستی برات قابل تصور نیست . دقیقا مثل این میمونه که به بیمار دچار توهم بگی یک بار تصمیم بگیر که دیگه این موجوات خیالی رو نبینی ، ممکن نیست . حتی وقتی داری باها حرف میزنی نمی فهمه شما توهمی یا واقعیت . توهمیه هم باهاش حرف میزنه آخه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه واقعا افسردگی بعد از زایمان بوده که باعث خودکشی شده امیدوارم خدا ببخشه چون از اراده و اختیار این بنده خدا خارج بوده ولی درمورد آدم های سالم، که به مشکلات سخت زندگی میرسن، به نظر من هیچ کس حتی پدر و مادر ویا همسر عزیز تر از جان نیست، جان رو فقط میشه در راه رضای خدا داد چون خدا این جان رو به بشر داده، در غیر این صورت اشتباه محض هستش، هیچ کسی کامل نیست هیچ کسی فرشته مطلق یا شیطان مطلق نیست. پدر و مادر های ما میتونن اشتباه کنن نباید از اونها استوره سازی کرد، دوستی که نوشته یک خانمی به خاطر دعوای بین شوهر و پدرش دست به خودکشی زده، کاملا احساسی و بدون منطق عمل کرده، یک پدر میتونه پدر گناه کار یا معتاد یا دزد باشه یک همسر میتونه آدم بد ذات یا کینه ای باشه نباید استوره سازی کرد و از روی عشق و احساسات دست به کارهای اشتباه زد، هیچ چیز بالاتر از جان نیست، قدر خودتون و فرصتی که بهتون برای زندگی دادن رو بدونید و یادتون باشه از یک ستون به ستون دیگه فرجه، یعنی وقتی خودتون رو در چاه سیاه بدبختی میبیند مطمعن باشید زمان،شرایط و مهم تر از اون توکل به خدا، کمک میکنه باید صبر کرد، خدا تو قرآن گفته من با صابرین هستم
و واقعا به این اعتقاد دارم که هر چیزی از خدا به ما میرسه خیر و برکت هستش، خدا خودش میگه من به شما بدی نمیکنم این خود هستید که به خود بدی میکنید، حتی بیماری، دعوا، کدورت، وجود آدم های بیخود توی زندگی ما ها، همگی حکمت و رحمت خداست، ممکنه با یک دعوا یک دلخوری بزرگ یک سری آدم های بدی که به شما میتونستن ضربه های سهمگین بزنن، از زندگی شما کنده بشن و دور بشن،یک بیماری ممکنه باعث بشه شما آمرزیده بشید یا حتی طول عمر پیدا کنید، ممکنه به خاطر یک آنفلوانزا سخت از خونه خارج نشید و عمر طولانی بشه،همش حکمت خداست، نه ما آینده رو میدونیم نه علم کافی از حال داریم