2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 110 پست
واقعا من یه وقتایی بخاطر مشکلاتم لبریزمیشم واز رو ناراحتی همه چی میگم ولی به اولین چیزی که فکر میکنم پدرو مادرمن میگم خوب باشم اونا غصه نخورن ماها که خودمون تنها نیستیم باید به اطرافیانمون فکر کنیم
انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا هیچوقت دستمون رو رها نکن بیاین برای ارامش روحش دعا کنیم قضاوتش نکنیم اون مطمئنا خودش الان ناراحت هست چون میگن خودکشی جز گناهات سختیه ... فقط از خدا برای روحش ارامش میخوام
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ولی به نظر من،تحمل جهنم این دنیا،خیلی بهتره به جهنم اون دنیا!!!چون همه یه روز میریم بالاخره اما جهنم اون دنیا شاید هیچوقت تموم نشه!!!!!
هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....
بچه ها هی نگید ما بیشترین مشکلو داریم همچین فکری نداریم. امتحان خدا لحظه ایه... خدای نکرده زبونم لال شیطونه.... فقط برا اون بنده خدا عفو بخواید چیزیم نگید گناهش بیشتر شه... بیخیال چراهاش...
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
وای پیشی خودکشی ،دست بردن در کار خداست!!و خدا دوست نداره احدی در کارش دست ببره!!بخاطر همین خشمگین میشه..چون شاید خدا برای این خانم عمری طولانی درنظر گرفته بود اما این بیچاره در۲۵سالگی به عمرش پایان داد....فکرشو بکن!!!خدا چقد غضبناک میشه
هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....