2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بچگى زندگى هیجان انگیزى داشتم، یه وقتایى میگم اگه داستان زندگیمو بنویسم ملت بعد خوندنش افسردگى حاد میگیرن ولى هیچ وقت فکر خودکشى نزده به سرم چون تا اونجایى که من میدونم کسى که این کارو بکنه روحش تا همیشه تو عذابه والا دیگه حوصله عذاب اون دنیارو ندارم
واقعا ادم حالش از این همه قضاوت بهم میخوره کجای زندگیش بودین چی از گذشتش از درداش میدونید کسی که خودکشی میکنه بریده یجاست که کمرش میشکنه وهر کاری کنه بلند شه نمیتونه میدونی چرا چون بس بلند شدو تحمل کرد حالا استانه تحملش تموم شده
خدا رحمتش کنه ما جای اون نیستیم و همینطور جای خدا حتما به درجه ای از زندگی رسیده بوده که خودکشی درمانش بوده به نظر خودش فقط خدا کوچولوش رو حفظ کنه و روح خودش هم قرین شادی و رحمت خداوند باشه
امان ز دست زنگل خدا کشام سی مرگل😁
وااای منم چند هفته س خبر خودکشی ی آشنای دور رو شنیدم باز یادم انداختی... چندروز همش تو فکرش بودم خل شدم. هفت سال ازدواج کرده بود بچه نمیخواستن فعلا . ناراحتیش قهر پدر و همسرش بود. خودش گاها تنها میرفت خونه پدرش البته نه زیاد چون پدرش دخترشم نمیپذیرفت چون تو دعوا پدرشو انتخاب نکرد. طفلی . هم همسرشو دوست داشت هم این نپذیرفتن پدرشو نمیتونست ببینه . یکشب همسرش با دوستاش بود کوه اینم مثل اینکه خونه پدرش رفته بود بی توجهی پدرشو دیده بود اومد خونه حمامشو کرد بف فکر غسل بعد مرگشم بود صبح حالش بد میشه میره بیمارستان ب همسرش ک توراه بوده تماس میگیره میگه دارم میرم بیمارستان دلپیچه دارم همسرش تا برسه طفلی تموم میکنه. تو بیمارستانم هرچی ازش میپرسیدن چی خوردی نگفت. رفت کما. و..... مرگ موش خورده بوده. دوتا نامه نوشته بوده یکی برای پدرش یکی همسرش. ب پدرش گفته بوده با همسرم کارب نداشته باشید من جفتتونو دوست داشتم میخواستم با هردوتاتون باشم حالا ک نمیتونم کاری کنم مرگ رو ترجیح میدم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
سرنتیپیتی جان همه مثل هم نیست دوتا خواهر توی یک خونه با یک نوع تربیت مسلما با هم فرق میکنن تا چه برسه به غریبه پس نمیتونیم خودمون رو جای کس دیگه ای بزاریم
امان ز دست زنگل خدا کشام سی مرگل😁
خدا رحمتش کنه... کاریه ک شده.. براش ملک و دعا بخونن تا ان شاالله خدا ببخشتش اگر نابخشودنیه...من فاتحه براش میخونم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
دوستان چرادیس لایک خوب یه جورخودخواهیه دیگه آدم بچه هفت ماهه اش رابذاره بره فقط برای اینکه راحت بشه اصلاهم منطقی نیست هرکی آستانه صبرش تموم شدخودشوبکشه یعنی چی ؟اگه اینجوربودخدا این همه ازخودکشی بدش نمیومد
حتما افسردگی داشته چقدر سخت بوده براش ای خدا
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱