2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 110 پست
من میگم ایمان قلبی به خدا آدمو ت هرمشکلی محکم نگه میداره ولی اکثرن آدمایی که خودکشی میکنن ازلحاظ ایمان ضعیفن که کم میارن؛وگرنه کسی که خداراقبول داره وکاراش رابه خدامیسپاره توهیچ جاکم نمیاره
چجوری دار زده ???
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش جان باشه قربونت. مطمئنا همینیه ک شما میگی. بیخیال ولی... ایمان اون با ایمان تریناشم تو آنی لغزیده.... دیگه ب ما ک نمیگن با ایمان....
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
اینقد داغ کردم که نپرسیدم چون نزدیک نبوده که بپرسم اشنای دوره مثل اینکه خواهرش نمیدونم مامانش هرجی زنگ میزده جواب نمیده انگار شک میکنن میرن خونش
انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
عین دیونها همش میگم با چی گره زده چطوری گره زده چرا بعد که پشیمون شد دساش که ازاد بود چرا نجات نداد خودشو زده به سرم
عزیزم شماچرابه خودت گرفتی؟؟من حتی خودمم جزواون بآیمانای خالص نمیدونم ؛خوشت بیادنیاد ایمانه که نمیذاره یه انسان دراوج مشکلات دست به این کاربزنه چون بخدا وروزقیامت اعتقاد داره؛کلابعضیهاباحقیقت مشکل دارن دوس ندارن بپذیرن
بچها همه طوره میشه فک کرد فرضیات زیاده ولی نظرات همتون درسته نمیشه صرفا یه چیزو گفت هرچیزی میتونه باشه متاسفانه
اصلا گویا برای بعضی از دوستان ، خد رو شکر ، ناراحتی روحی و عصبی تعریف نشده من تازه هیچوقت زایمانی نداشتم . اختلاف عمده ای هم با همسرم نداشتم و از طرفی جون همیشه دوران پریود خیلی راحتی دارم نسبت به این موضوع هم حساس نبودم . هیچوقت درد یا افسردگی و عصبی شدن نداشتم تو دوران پریود یک مدت اما تو دوران پریودم دچار مشکل شدم چند سال پیش ، افسردگی شدیدی می گرفتم . من آدم وحشتناک خودداری هستم . اصلا ممکن نیست رفتار جلب نظر کننده یا عجیبی از من تو جمعی ببینید، خیلی خیلی محافظه کارم . اما همین من ، تو اون سالها تو دوران پریودم تو خیابون راه میرفتم زار زار گریه می کردم ، تو تاکسی، پشت فرمون و ... دائما اشک میریختم به پهنای صورت ها ! اصلا شوخی نداشتم . جوری که خیلی اوقات پیش اومد مردم بیان بپرسن کمک میخوام یا نه !! همسرم هم بنده خدا هر کاری می کرد فایده ندشت ، همه حسم این بود که بدبخت ترین موجود دنیام ، هیچ دلیلی هم برای این فکر نداشتم تا بالاخره یک دوست تذکر داد شاید مال پریوده و یک سری قرص برام آوردن و خوردم و اکی شدم حال اگر تو همون دوران خودکشی می کردم میخواستین بگین طاقت سختی نداشتم؟ خودخواه بودم؟من اصل سختی نداشت زندگیم!!! اما هیچوقت و تا عمر دارم اون احساس وحشتناک بدبختی یادم نمیره . احساس کنی بدبختی ، احساس کنی چه خوب میشه بمیری، اما هیچ دلیلی براش نداشته باشی. واقعا وحشتناکه
پیشی ملوس جان من هیچ وقت گارد نگرفتم رو نظرات کسی تا بحال... و اگر درست میخوندی از اولی حرفام مشخصه توهینی بهتون نکردم و در کمال ارامش و دوستانه گفتم. شما ظاهرا ناراحت میشی اگر چیزی غیر حرفتون باشه... دوستان متلک و ب خود گرفتن و ...