2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 110 پست
من یه بار از یه روانشناس شنیدم که ۶۰ درصد افرادی که دست به خودکشی میزنن در واقع نمیخوان بمیرن. مخصوصا کسایی که خودشون رو اتش میزنن. فقط برای جلب توجه این کار رو میکنن.
با قدرت و توکل داریم تمام سختی ها رو پشت سر میذاریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا اصلا نباید این ادم رو سرزنش کرد.کسی که خودکشی میکنه افسردگی ماژور داره و ژنش رو داره.ممکنه با یه تلنگر کوچیک افسردگیش به مرز خودکشی برسه شما اگه ژنش رو نداشته باشی در سخت ترین شرایط هم نمی تونی خودکشی کنین.وقطعا نمی تونین احساس اون خانوم رو درک کنین
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُ‌وا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ‌ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿٥١﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿٥٢﴾ میشه برای سلامتی نی نی من و نه ماه حاملگی بی دردسر برام دعا کنید. خدایا دامن همه منتظرارو زودی سبز کن.
افسردگی بعد از زایمان بده. هورمون ها که بهم می خوره اینجوری میشن. تو موارد شدیدتر جنون آنی زیاد میگیرن. یکی از فامیل های ما اینجوری بود جهاز خواهرشو آتیش زد. خدا کمک بکنه کسی دچار این نوع افسردگی نداشته باشه.
یکی دیگه بود چن سال پیش زنه با شوهرش بحثش شد شوهرش تهدید کرده بود خودمو اتیش میزنم و میره که نشون بده و بترسونش کامل اتیش گرفت چن روزم زنده بود و تموم کرده قصدش فقط تهدید بود
انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
فقط بشنید قضاوت کنید چه دیوانگی انقد طرف بهش فشار میاد نمیتونه تحمل کن شاید شما تحملت بالا باشه اما بعضیا از اول زندگی تو غم پرس شدن انقد که یکجا ترمز میکنن ودست به خودکشی میزنن خسته نشدید از قضاوت