کیا عاشق شدن دقیقا چه حسی داری وقتی عاشق یکی میشی مثلا دخترا ممکنه از کسی که هیکلش و چهرشو و ...کلا خوشگل باشه خوششون بیاد ولی وقتی عاشقشون میشن چ حسی دارن میشه با تجربه های سایت یکم توضیح بدن👍🏻😜
عزیزم عشقو نمیکشه بعد از مدتی عادی میشه چون همیشه باهمن
دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....! تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
خب شما داری میگی😀 مگه شکو شبهه داره که دخترا از خوش هیکل و خوشگل خوششون میاد
ن منظورم این بود خوششون میاد ولی دلیل نمیشه عاشقش بشن من دوستم یه عالمه پسر خوشگل و خوش هیکل نزدیکش بود اخرشم عاشق یه پسر معمولی شد عشق فرق داره تا اینکه از یکی خوشت بیاد منظورم این بود😶
نه من نمیتونستم سنتی ازدواج کنم.چون شرایطش را نداشتم.هر کی میومد زودی میرفت .تو تاپیک آخرم نوشتم ...
تاپیکتونو خوندم یکم طولانی بود ولی خیلی جالب بود مثل رمان بود واقعا خیلی چیزا یاد گرفتم و تجربیاتتون برام اموزنده بود من تا حالا عاشق کسی نشدم از افراد زیادی خوشم اومده ولی عاشق نشدم خواستم بدونم حسش چجوریه این تاپیکو زدم یه سوال داشتم ازتون اگر شما شرایطشو داشتید سنتی ازدواج میکردید یعنی بنظرتون ازدواج سنتی بهتره یا اینکه عاشق بشی یه دوره باهاش باشی و اینا اخه خانواده ها متفاوتن من خودم طرفدار ازدواج سنتی نیستم چون مثلا یه نفر میاد خاستگاریت حالا ایده اله مثلا خوشگل و خوشتیپ و شغل مناسب و وضعش کلا خوبه بعد کلا جلسات خاستگاری فوقش چهار جلسس بعد مثلا مثل خانواده من ک میگن صیغه ن فقط عقد مثلا اسم یه نفر ک تو اصلا شاید باهاش تفاهم نداری نمیشناسیش و نمیدونی آدم خوبیه یا بدیه کلی حالا خواستم نظر شما رو بدونم چون بلخره شما با تجربه تر هستید بلخره متاهلید و اینا