2777
2789
عنوان

کیا عاشق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 17 پست
تاپیکتونو خوندم یکم طولانی بود ولی خیلی جالب بود مثل رمان بود واقعا خیلی چیزا یاد گرفتم و تجربیاتتون ...

عزیزم من اگه متخصص نباشم تو موضوعی میگم تخصصش را ندارم .الانم در مورد سنتی و غیر سنتی ازدواج کردن میگم که نمیتونم تخصصی حرف بزنم.

دکتر شیری میگه ما ازدواج های خوبی در هر دو دسته داریم.

نظر شخصی خودم با توجه به رابطه م اینه:

من و همسرم اول بدون لمس بدون بوسیدن با هم رابطه داشتیم.دعوا هم کردیم .فرهنگ لغات ادما اولش فرق داره .مثلا من به برادرم که دوستش دارم میگفتم تپلی ! در حالیکه تپل نیست‌.یه بار تو دوران آشنایی به همسرم گفتم تپلی .از دهنم پرید.جبهه گرفت.این مثال ساده بودها.شما دیگه خودت تعمیمش بده به مثالهای سخت تر...ما وقتی با وجود هم اشنا شدیم و رابطه مون به بلوغ رسید رسیدیم برای هم جدی شدیم . این برای من واقعا بلوغ در رابطه ایجاد میکرد.تصوری از ازدواج سنتی ندارم‌.

فکر میکنم اگه خانواده م سختگیری میکردن ،سنتی پیش میرفتم ولی با ترفند ازشون وقت میخواستم.نمیذاشتم ۴ جلسه باشه ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.