2777
2789
عنوان

بیاین این یه ماهی ک خونه هستیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 34 پست

دلت خوشه ها پول کجا بود 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
کو پول ک جمع بشه😂

یارانه رو جم کن با معیشتی😐

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش همتش رو داشتم🙁🤦‍♀️

من کلی اهنگ شاد ترکی و بندری و عربی ریختم تو گوشیم، هر روز با دخترم شلنگ تخته میندازیم😍 انقدر میچسبه

رژیمم که هستم😊

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 

حالا جدای پول تو این شرایط قرنطینه من و شوهرم که هی کیک درست میکنیم شیرینی میپزیم آهنگ میذاریم میرقصیم غذا باهم درست میکنیم و....

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
حالا جدای پول تو این شرایط قرنطینه من و شوهرم که هی کیک درست میکنیم شیرینی میپزیم آهنگ میذاریم میرقص ...

چ عاشقونه😐😍

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹
من کلی اهنگ شاد ترکی و بندری و عربی ریختم تو گوشیم، هر روز با دخترم شلنگ تخته میندازیم😍 انقدر میچسب ...

آفرین😅😍

منم باید عزمم رو جزم کنم ورزش کنم🙁

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
حالا جدای پول تو این شرایط قرنطینه من و شوهرم که هی کیک درست میکنیم شیرینی میپزیم آهنگ میذاریم میرقص ...

زندگی یعنی این😍❤️

شوهر منم مدل به مدل دمنوش دم میکنه و با هم میخوریم

با بچه ها منچ و پانتومیم بازی میکنیم..... 

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
چ عاشقونه😐😍

مرسی عزیزم.این دیگه مهارت زن و شوهر که تو این شرایط قرنطینه جو خونه رو شاد کنن یا متشنج و غمناک

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
آفرین😅😍 منم باید عزمم رو جزم کنم ورزش کنم🙁

تو اهنگ و بریز، پلی که شد خود بخود تکون میدی😂😂

زندگی یعنی این😍❤️ شوهر منم مدل به مدل دمنوش دم میکنه و با هم میخوریم با بچه ها منچ و پانتومیم باز ...

خب خداروشکر.معلومه زندگی شماهم شاد و عاشقونه هست.عشقتون تا ابد پایدار عزیزم

مطمئنید یک ماهه خدا کنه یک ماهه تموم بشه از یک اسفند خونم

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉