😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
حالا جدای پول تو این شرایط قرنطینه من و شوهرم که هی کیک درست میکنیم شیرینی میپزیم آهنگ میذاریم میرقصیم غذا باهم درست میکنیم و....
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
مرسی عزیزم.این دیگه مهارت زن و شوهر که تو این شرایط قرنطینه جو خونه رو شاد کنن یا متشنج و غمناک
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
زندگی یعنی این😍❤️ شوهر منم مدل به مدل دمنوش دم میکنه و با هم میخوریم با بچه ها منچ و پانتومیم باز ...
خب خداروشکر.معلومه زندگی شماهم شاد و عاشقونه هست.عشقتون تا ابد پایدار عزیزم