2777
2789
عنوان

امروزتولدمه❤❤❤❤😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 42 پست
خیلی خوشم‌اومد ازت برام‌دعا کن که بتونم خودمو ببخشم‌ شرایط و دیگران و خودمو بپذیرم تضادها م‌برطرف و. ...

دعامیکنم ازته ته ته دلم....سخته اماباورکن ارامشی پیدامیکنی که پشیمون میشی چراروزاهای زیادی روباخشم وعصبانیت سپری کردی!... خدابهت ارامش بده ازجنس خودش....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعامیکنم ازته ته ته دلم....سخته اماباورکن ارامشی پیدامیکنی که پشیمون میشی چراروزاهای زیادی روباخشم و ...

ممنون‌عزیز دلم‌ ❤

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
انشاالله خدا به ما که هم تولدمونه هم عیده یه عیدی و کادو تولد تپل بده    

امین....بهترین کادویی که دوست داری بگیری چیه؟؟؟؟ همون برات ارزومیکنم...امروزروزماست💪💪💪💪دعاکن خداقبول میکنه...خدایه خوبیه خیلی خوب

امین....بهترین کادویی که دوست داری بگیری چیه؟؟؟؟ همون برات ارزومیکنم...امروزروزماست💪💪💪💪دعاکن خدا ...

صددرصد تو خوب بودن خدا که شکی نیس امیدوارم شمام به چیزی که میخوایید برسید انشاالله  

دردنیایی که خدا همراه اول است هیچکس تنها نیست❤️روزگارت خدایی❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز