2777
2789
عنوان

امروزتولدمه❤❤❤❤😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 42 پست

خیلی خوشم‌اومد ازت برام‌دعا کن که بتونم خودمو ببخشم‌ شرایط و دیگران و خودمو بپذیرم تضادها م‌برطرف و...و بیماریم خوب بشه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ممنون عزیزدلم خدابهت بهتریناروبده

مچکرم همچینن خانمی😘😘😘😘😘🌸🌸

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

تولدت مبارک عزیزدلم خیلی خیلی خوبه که تونستی به اینجا برسی موفق باشی گلم❤️💋

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

در کنارش تولدت مبارک عزیزم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
سلام تولدتون مبارک بانو ان شاءالله که همیشه خنده رو لباتون بمونه و تنتون سالم باشه و با کسی زندگ ...

ممنونم ازشما...خدابهتون بهتریناروبده...یه شریک زندگی خوب بشما وبده وبعدش من😝😝😝

عزیزم ما اول فروردینیا عادت کردیم نی نی سایت بهم تبریک گفت😍 تولدت مبارک😍😘🥰

تولدت مبارک خوشکل خانوم انشالله هزار ساله شی ❤️😍

نمی‌فهمم چرا میگید مولانا شاعر بزرگیه😐بعدها که کتابشو باز کردم فمیدم بیشتر شعراشو از محسن چاووشی کش رفته ☹️🤣 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز