2777
2789
عنوان

چه کار کنم؟

140 بازدید | 18 پست

من و شوهرم خیلی بحث  می کنیم،شوهرم بابت هرچیزی داد می کشه و اصلا به دخترام  فکر نمی کنه.

در جواب کاراش هم میگه تو مقصدی که صدامو  دربیاری.

خسته شدم،حس می کنم خیلی مادر بدی هستم.

از خودم متنفرم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کناحترام زیادی برا شورتقایل بشی اونجوری شاید رفتار اونم متین  و متشخص بشه.ببین برا کی احترام قایلی در برابر حرف و کاراش  که اگر یه کارش اشتباه بود یا گذشت میکنی یا محترمانه منظور رو میرسونی   با شوهرت م مثل اون رفتار کن تا کمکی بهش کنی که شاید ان شا ا...بحثاتون کم شه واخلاقش خوب شه .

سعی کناحترام زیادی برا شورتقایل بشی اونجوری شاید رفتار اونم متین  و متشخص بشه.ببین برا کی احترا ...

گذشت  کردن بیش از حد بعضی از آدما  رو وقیح تر می کنه به خدا.

من فقط نمی خوام داد بکشه،چون بچه ها گناهی نکردن

گذشت  کردن بیش از حد بعضی از آدما  رو وقیح تر می کنه به خدا. من فقط نمی خوام داد بکشه،چون ...

اره دیگه خودت شورت رو بهتر میشناسی.فقط هر کاری می خوای بکنی (یاد اوری توبیخ بی محلی و ....)سعی کن مودبانه و در کمال احترام باشه .

ممنونم  از انرژی دادنت،اما من واقعا حس قلبم رو گفتم

منم حس قلبمو گفتم 🙂 خودم همیشه بخاطر اینکه خانوادم خرجمو دادن و بهم غذا و حتی خواب دادن ازشون ممنونم وگرنه از لحاظ عاطفی اینقدر کمبود دارم که ...

همین که تو باهاشون مهربون باشی خیلی واسشون مهمه 

فقط یه چیزی تو مناسبتای خاص سعی کن سکوت کنی که دعوا نشه چون یه سری روزا خیلی تو ذهن آدم میمونه  

در وجود ظالم مجبوری برای حفظ سلامتیت هم که شده ساکت تر باشی...

تو مادر بدی نیستی. اون مردی که براش و بچه هاش این همه کار می کنی پدر بدیه.

اگه واقعا بده باید جدا شی ولی صداش رو درنیار. تا آخر عمرت می خوای با شخصی که سرت داد می زنه زندگی کنی؟ مگه خونه جای آرامش نیست؟