liliani مدیر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 186 عنوان چه کار کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 18 پست من و شوهرم خیلی بحث می کنیم،شوهرم بابت هرچیزی داد می کشه و اصلا به دخترام فکر نمی کنه.در جواب کاراش هم میگه تو مقصدی که صدامو دربیاری.خسته شدم،حس می کنم خیلی مادر بدی هستم.از خودم متنفرم... 1399/01/01 | 06:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliani مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 186 در وجود ظالم مجبوری برای حفظ سلامتیت هم که شده ساکت تر باشی... تو مادر بدی نیستی. اون مردی که براش ... من نمی تونم بدون بچه هام زندگی کنم .نمیگم همه ش بدیه اما با یه داد کشیدن تمام خوبی های میرن زیر سوال!مادرش اینجوری داد می کشه و این بیچاره هم یاد گرفته.من واقعا نمی دونم باید چکار کنم.
beeeeeb عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2134 من نمی تونم بدون بچه هام زندگی کنم . نمیگم همه ش بدیه اما با یه داد کشیدن تمام خوبی های ... داشتن یک خونه مستقل برای وقتی که از داد زدن هاش خسته شدی... اگه واقعا مرد مشکل داری نیست
liliani مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 186 به خدا پشیمون میشه بهت قول میدم 💋💋 عزیز دلم من فقط برای دخترام ناراحتم،می ترسم وقتی داد می کشه. آره پشیمون میشه ولی دیر....😘😘