خوب نمیشه خیلی ترسناکه تو رو خدا تجربه هاتونو بگید از استرس نفسم گرفته امشب بعد این همه روز رفتم پیشش دیدمش اعصابم خورده
زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط بیمارستان برادر منم دیابت داره پاش زخم شد اول یه انگشت بعد شد کل انگشتها که ورم کرد وچرک و آب میداد بردنش بیمارستان گفتن باید قطع شه چقدر هزینه کرد توبیمارستان خصوصی تا ۱ماه اونجا بود تا خوب شد خداروشکر پاش قطع نکردن
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
اگه سیاه بشه قطع میکنن تا جایی که میتونن باید رعایت کنن
یا علی
زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
نمیخام نگرانت کنم بخدا ولی پدر بزرگ من یه زخم کوچیک رو پاش بود قند داشت هرچی گفتیم برو دکتر گفت نه انسولین مصرف میکرد بعد یکم بزرگتر شد رفت دکتر گفت دیر اومدی اول قرار بود مچ پاشو قطع کنن ولی متاسفانه خونرسانی نداشت وتا زانو قطع کردن
خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
باید قندشون کنترل بشه.داروهای دکتر رومرتب بخورن.حتما پرهیز کنن شیرینی نخورن اصلا.تو خونه بکم پیاذه روی کنن و ورزش. دمنوش گزنه و عرق بوقناق و دمنوش کلاهک بادمجون فوق العاده موثره
اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave