2777
2789
عنوان

سال نومبارک❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

47 بازدید | 4 پست

سلام به همتون...سال پردردسری داشتیم...پرازخبراواتفاقای بد...ان شالله که سال جدیدسالی باشه پرازسلامتی وریشه کن شدن بیماری کرونابراهمه...برکت براهمه....پولودرامدوثروت براهمه...ازدواج خوب برامجردا....نی نی دارشدن منتظرا...کارخوب برای کسایی که دنبالشن...قبولی رشته خوبه براکنکوریا...نمیدونم چه ارزویی تودلتون دارید...من لحظه سال تحویل برای همه خانوماواقایون نی نی سایت دعامیکنم که هرکدومتون هرارزویی تودل داریدبهش برسید ان شالله...اگه میشه منوهم دعاکنید...خداوندهمه پدرومادرایی که فوت شدن والان بینمون نیستن مثه مادراسمونیه خودم رورحمت کنه...برای شادی روحشون...اللهم صل علی محمدوال محمد...برای هم دعاکنیم دعادرحق دیگران مستجاب میشه....خدابه همتون عمرطولای زندگی عزتمندوارامشی به وسعت ابدیت بده...امین...عیدتون مبارکککککککککککککککککککککککککککک( غمای تودلتونوفاکتوربگیریدخدابزرگه...الان توهرشرایطی هستین اگه میخونیدازخدابا تمام وجودتون ارزوتونوتقاضا کنید...براورده میشه شک نکنید...اگه قابل دونستین منوهم دعاکنیدیه کارخوب مدتهاست دنبالشم جوربشه برام مرسی)...اگه دعام کردین لایکم کنید...منم برای همه لایکاتون...سرتحویل سال دعامیخونم برای حاحت رواییتون...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

سال خوب و پر عشق و ثروت و سلامتی و شادی داشته باشید همتون❤️🌺😍

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَم ...

همچنین عزیزدلم...خدا اون ارزویه مهمتویهویی بهت بده..اخ که چه حالی میده...

همچنین عزیزدلم...خدا اون ارزویه مهمتویهویی بهت بده..اخ که چه حالی میده...

ممنون عزیزم همچنین😍🌺🌺❤️

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز