2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 63 پست
خیلی پسر خوبیه واقعا زحمت کشه

خب عزیزم چرا شک داری پس

فقط هیچ وقت بهش نگو خونواده نداری دلشو نشکن 

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
اگر فرد خوبیه موردی نداره .‌. مهم اخلاقه و اسنکه خدب باشن و اهل کار ... و اتفاقا قدر خانواده میدونن ...

نه من اصلا اهل تو سری زدن نیستم اتفاقا باخانواده امم اشناش کردم که زیاد احساس تنهایی نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخاطر محرم نامحرم بودن، چون بچه دختر دارن

نمیدونم چیبگم .شاید یه سری کمبودا داشته باشع که بعدا اذیت بشی تو زندگیت 

شایدم نه .یه ادم خود ساخته وسالم باشه 

فقط باید یه مدتی باهم باشید که بتونی بشناسیش

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
والاهمه میگن اون بی اصل و نصبه میترسم 

اگه به حرفهای ملت ما باش که باید خودکشی کنی،با اصل و نصب ها چه گلی به سرشون زدن؟از این خانومایی که اینجا هی از دست شوهر ناله میکنن ببینین اصل و نسب ندارن؟

اماااا رو شخصیت و رفتارش خییلی تمرکز کنین

اولا که آیا واقعاا به دلتون میشینه یا فقط حس خوب بهش دارین و از سر ترحم می‌خواین باهاش ازدواج کنین

اگه واقعا به دلتون میشینه و احساس می کنین میتونین دوسش داشته باشین،رو رفتاراش زوم کنین،مثلا آدمی هست که برا زندگی و آیندش تلاش میکنه،آدمی هست که به ظاهرش میرسه و مرتبه،رفتارش با بقیه محترمانه هست؟ شما چقد براش مهم هستین؟چقد براتون وقت میذاره؟چقد ذوق داره از اینکه باهاتون باشه؟ابراز محبت می‌کنه یا نه و...

در روزگار جهل،شعور خود جرم است
یعنی بعدا به مشکل برنمیخورم؟؟ 

اگه خودش خوب باشه نه چرا به مشکل بخوری مگه اونایی که خونواده دارن مشکل ندارن چن روز اینجا تاپیک مادرشوهر خواهرشوهر ببینی میفهمی 

عزیرم مهم خودشه فقط نه خونواده

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
حرف مردم ادمو دل سرد میکنه  همه میگن اینجور ادما تا یه چیزی بشه میزارن میرن

حالا بقیه نمیذارن برن؟؟؟

نظر خودته خوب سبک سنگین کن از بزرگترات مشورت بگیر 

اگه سنت کمه وخواستگارات زیادن می تونی ردش کنی

🥰🥰🥰😇
اگه به حرفهای ملت ما باش که باید خودکشی کنی،با اصل و نصب ها چه گلی به سرشون زدن؟از این خانومایی که ا ...

تنها مشکلی که من دارم فک میکنم برام وقت نمیزاره البته تقصیر منه خیلی روش حساس شدم 

از صب تا شب کار میکنه شب هم میرسه خونه خسته اس میخوابه من میگم یکم برام وقت بزار میگه صب تا شب پیشتم شب هم خسته میشم بخدا 

ولی از نظر اخلاقی و احترام به بقیه واقعا حرف نداره خیلی هم اهل کار و تلاشه 

تنها مشکلی که من دارم فک میکنم برام وقت نمیزاره البته تقصیر منه خیلی روش حساس شدم  از صب تا شب ...

خب تو طول روز حواسش بهتون هست؟با رفتاراش علاقشو نشون میده؟

متولد چه ماهی هست؟

در روزگار جهل،شعور خود جرم است