2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اول بچه دار نمیشدن بعدا دختر دار شدن بخاطر مسائل شرعی اینو رد کردن

ولی میدونین خدا بنده هاشو می‌سنجه الان خدا شاید دیده یه بچه یتیمو صاحب شدنو باهاش خوبن اجرش و همینجا مبده و بهشون ی بچه دیگه میده خب میتونستن یه خونه دیگه براش بگیرن ولی ردش نکنن بخدا خیلی دلم میشکنه من  

ولی میدونین خدا بنده هاشو می‌سنجه الان خدا شاید دیده یه بچه یتیمو صاحب شدنو باهاش خوبن اجرش و همینجا ...

بله 

میتونستن اینکارو بکنن 

ولی تازگیا پدر و مادرش پیگیرش شدن که برگرده پیش اونا ولی این دلش شکسته نمیره 

ببخشید چند سالش هستش ؟؟ چه مدت پیش اون خانواده بوده ؟؟ علت یتیم بودن چی بوده؟؟ عموی عمه کس وکاری هیچ ...

29سالشه 

از بچگی بزرگش کردن تا 20 سالگی 

پدرومادرش بخاطر فقر اینو ول کردن تو خیابون بعد میشه جز بچه های بی سرپرست بعد خانواده که بچه دار نمیشدن اینو به بچگی قبول میکنن

بله  میتونستن اینکارو بکنن  ولی تازگیا پدر و مادرش پیگیرش شدن که برگرده پیش اونا ولی این ...

نمیدونم والا بقول همه آبی که ریخته شده جمع نمیشه ایشالله خدا براتون بهترینا رو رقم بزنه👌🎆

نمیدونم والا بقول همه آبی که ریخته شده جمع نمیشه ایشالله خدا براتون بهترینا رو رقم بزنه👌🎆

خیلی ممنون 

ممنون از راهنماییتون 

دعا کنید به هم برسیم براتون شیرینی میارم 😍