2777
2789
عنوان

کرونا

174 بازدید | 22 پست

آمار رسید به نزدیک ۲۰۰۰۰نفر مبتلا

۲۰۰۰۰نفر مردن چرا نمیفهمین چرا رعایت نمیکنین فاجعه است این 

ملت خودشونو زدن به خریت چرا

نرید دیدوبازدید 

خیابان خرید

خرید نکنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا من هر کی و میبینم یه بی احتیاطی تابلویی داره میکنه...یکی میره عید دیدنی ...یکی خواسگاری...یکی خرید هفت سین.... خدایی ما غلط فهمیدیم یا اینا؟

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم...که در طریقت ما کافریست رنجیدن

به درک بیشتر بمیرن . ایرانی کمتر , دنیای آبادتر

کار در منزل !   بچه ها اینایی که میان تاپیک میزنن به اسم کار در منزل ای دی میزارن براتون و میرید تلگر ام بهتون میگن 30 هزار تومن بریزید به حساب شرکت دانش بنیان تا استخدام بشید , همش کلاه برداریه , اینا یه مشت حروم خور دزد هستن گولشون رو نخورید .

اره بخدا بعد میان از رئیس جمهور و دولت شکایت میکنن که اره به فکر مردمش نیس دیگه نمیگن آخه این مردم خودشون فرهنگ و درک انچنانی ندارن که بفکرشون بود

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏

همینو بگو...دیروز مصاحبه باهاشون میکردن میگفتن همهاینا رو میدونم...ولی چیکار کنیم دیگ...چی بگیم والا...

یکیشون گفت 12 ماه سال فقط همین چند روزوتعطیلی داریم

خبرنگاره گفت خب فقط همین امسال اینجوریه...گفت چیکار کنیم دیگ همین جند روزو داریم داریم میریم مسافرت...

😑😑😑😡😡😡

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶