2777
2789
عنوان

بی بی چک.

919 بازدید | 129 پست

بچه ها من ۱۶ روزه امپول hcg زدم.

۴ روز پیش تست زدم اومدم بیرون دیدم منفیه.۲ دقیقه بعدش.

پری روز زدم دیدم منفیه.

امروز تست زدم بازم یع هاله پر رنگ افتاد رفتم بی بی های قبلو دیدم .

دیدم دوتاشون هاله افتاده امروز خیلی پررنگه.رفتم ازمایش دادم غروب جوابش میاد تورو خدا دعا کنید.

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبت

عزیزم یعنی سه بار پشت سر هم کاذب نیس🙂😀😀😀

حدا از دهنت بشنوه😘😘

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
عزیزم یعنی سه بار پشت سر هم کاذب نیس🙂😀😀😀 حدا از دهنت بشنوه😘😘

نه کاذب چی معلومه مثبت خدا حفظتون کنه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه کاذب چی معلومه مثبت خدا حفظتون کنه

قربونت گلی ایشالله هر چی ازخدا میخای بهت بده😍😍😀😘😘😘😘

عزیز علایمم داری

دلم خیلی درد میکنه سمت راست و پاهام گز گز میکنه

قربونت گلی ایشالله هر چی ازخدا میخای بهت بده😍😍😀😘😘😘😘

😘

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
مبارکه برا منم دعا کن .من فردا میشع۱۴ روز امپول زدم

ممنون عزیزم مرسی.

ایشالله خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه به حق ابوالفضل😍😍💋💋

عزیزم برا منم همینطوری بود و مثبت بود مبارک باشه گلم

جدی؟؟

امپول زده بودین،؟؟

ایشالله سلامت باشه نی نیتون😘😍💋

تا ۱۶ روز اثر امپول هست و تا ۱۷ روز وقت برای پریود شدن هست  اگه تا دوروز دیگه‌ریود نشدی باردا ...

اهام اخه هی داره پر رنگ تر میشه