2777
2789
عنوان

بی بی چک.

919 بازدید | 129 پست

بچه ها من ۱۶ روزه امپول hcg زدم.

۴ روز پیش تست زدم اومدم بیرون دیدم منفیه.۲ دقیقه بعدش.

پری روز زدم دیدم منفیه.

امروز تست زدم بازم یع هاله پر رنگ افتاد رفتم بی بی های قبلو دیدم .

دیدم دوتاشون هاله افتاده امروز خیلی پررنگه.رفتم ازمایش دادم غروب جوابش میاد تورو خدا دعا کنید.

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثبت

عزیزم یعنی سه بار پشت سر هم کاذب نیس🙂😀😀😀

حدا از دهنت بشنوه😘😘

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
عزیزم یعنی سه بار پشت سر هم کاذب نیس🙂😀😀😀 حدا از دهنت بشنوه😘😘

نه کاذب چی معلومه مثبت خدا حفظتون کنه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه کاذب چی معلومه مثبت خدا حفظتون کنه

قربونت گلی ایشالله هر چی ازخدا میخای بهت بده😍😍😀😘😘😘😘

عزیز علایمم داری

دلم خیلی درد میکنه سمت راست و پاهام گز گز میکنه

قربونت گلی ایشالله هر چی ازخدا میخای بهت بده😍😍😀😘😘😘😘

😘

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
مبارکه برا منم دعا کن .من فردا میشع۱۴ روز امپول زدم

ممنون عزیزم مرسی.

ایشالله خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه به حق ابوالفضل😍😍💋💋

عزیزم برا منم همینطوری بود و مثبت بود مبارک باشه گلم

جدی؟؟

امپول زده بودین،؟؟

ایشالله سلامت باشه نی نیتون😘😍💋

تا ۱۶ روز اثر امپول هست و تا ۱۷ روز وقت برای پریود شدن هست  اگه تا دوروز دیگه‌ریود نشدی باردا ...

اهام اخه هی داره پر رنگ تر میشه