2777
2789
عنوان

قرنطینه

419 بازدید | 42 پست

دخترا کیا تو قرنطینه با خانوادشون درگیر میشن؟؟

خستم کردن دلم میخواد تنها باشم

ناشکری نمیکنما همین که سالم هستیم خداروشکر

ولی تا وقت گیر میارن حرف ازدواج میزنه

مثلا من دارم زبان میخونم 

بهم میگن مثل بچه دبستانیا نباش

خب الان تو قرنطینه خدایی من چکاری از دستم بر میاد شما بگید؟؟؟

مادرم با خاله و بچه هاش که همسن یا کوچکتر از من هستن و ازدواج کردن و بچه دارن

همش میحرفه هی منو با اونا مقایسه میکنه

خب من واقعا خسته میشم

دیروز عصبی شدم گفتم  خستم کردید دیگه

مامانم زد زیر گریه 

کاملا بی دلیل 

خاله ی خودم 36 سالشه مجرد 

دختر عمم 45 سالشه مجرد 

پس اونا چی بگن؟؟

من 29 سالم هست

تو رو خدا کمک کنید دارم روانی میشم

میترسم یه موقع بخاطر پدر مادرم مجبور به ازدواج بشم

خودم سر زنده ام 

دوست دارم مهاجرت کنم

الان همش اپلای میکنم

نمیخوام چند سال بعد پشیمون بشم

پارسال من یه عشقی داشتم 

که بخاطرش بیکار شدم

ینی خانواده نزاشتن

تو عقد جدا شده بود 

الان میخوان زود منو شوهر بدن دوباره خطا نکنم 

موردشور هرچی فرهنگ ببرن   

اینکه من خواستم رو اون مورد فکر کنم ینی هرزه بودم ؟؟؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم شما مجردی  جای من باشی چیکار میکنی؟

نه عزیز من متاهلم ولی اگه جات بود ازدواج نمیکردم درسمو میخوندم به هیچکسم فکر ممیکردم چون زندگی خودته 

از رنجی خسته ام که از آن من نیست روزگار غریبی ست نازنین...من مرگ را زیسته ام 

راس میگه بخدا تو ازدواج هیچی نیس خودت نیگاه کن ازدواج میکنی به ارامش برسی بعدش این همه تاپیک از خیانتای شوهرشون میگن من که اگه بر میگشتم به زمان مجردیم بخدا اگه ازدواج میکردم

تواین دوره دیگه اگه کسی ازدواج نکرد نمیگن خیلی ببخشید ترشیده واز این حرفا این حرفا مال زمان قدیم بود مه الان الان اثرا درس میخونن و عشق دنیازو میکنن نه اینکه خودشون اسیر شوهر وبچه کنن کاش منم مجرد بودم 😔

آخه اون پدر سوخته ای که میگه 14 روز تو خونه بشینید و بیرون نیایید . زن و شوهرای ایرانی رو نشناخته 🤣🤣 اینا اگه کرونا نابودشون نکنه  خودشون تو این 14 روز همدیگر رو لت و پار می کنن 🤣🤣🤣🤣

راس میگه بخدا تو ازدواج هیچی نیس خودت نیگاه کن ازدواج میکنی به ارامش برسی بعدش این همه تاپیک از خیان ...

ببین دوست عزیزم این چیزا ک میگی برای هممون تقریبا آشناس... باید خودتو قوی کنی. خیلی خوبه ک ب فکر مهاجرتی. پس برای اهدافت بجنگ و بی خیال حرف خاله زنکیا باش. با کسی ازدواج کن ک دلللتتت میخواد. سرنوشت خودتو فقططط خودت رقم بزن. اصلا حرف مردم برات مهم نباشه. فقططط خودت. من ک هر دفعه ب حرف کسی گوش دادم پشیمون شدم... 

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
مزخرف تر از ازدواج باز خود ازدواجه😂😂 حیف نیس ادم خودشو اسیر شوهر و بچه کنه حیف مجردی ک دادم رف...

البته هر چیزی ی زمانی داره گلم. ازدواج ب موقع خیلی هم خوبه منتهی با مردش... 

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
تواین دوره دیگه اگه کسی ازدواج نکرد نمیگن خیلی ببخشید ترشیده واز این حرفا این حرفا مال زمان قدیم بود ...

دوست عزیزم این حرفو نزن... خدا رو شکر ک سر و سامان گرفتی و بچه داری. تو ایران مجردی چهره جالبی نداره. از لحاظ روحی انسان ب شریک عاطفی نیاز داره. اطرافیان من ب من خیلییی از این حرفا زدن ک شوهر چیه و... یعنی ی کاری کردن ک من مرد گریز شدم. اما الان می بینم ک حرفاشون اصلا واقعیت نداشته و فقط از روی حسادت های زنانه بوده... همین و بس 😑