2777
2789
عنوان

قرنطینه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما مجردی؟ چند سالتونه

بله ۳۱

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
زودتر ازدواج کنید چون سن تان هر روز بالا تر می رود و فرصت تان کمتر میشود

فرصت هست

البته همه ی پسرا بچه ننه شدن 

نمیدونم چرا

یه جورین انگار من باید زن بگیرم

دوست عزیزم این حرفو نزن... خدا رو شکر ک سر و سامان گرفتی و بچه داری. تو ایران مجردی چهره جالبی نداره ...

کدوم شریک عاطفی مرها بیشتر سوهان عمرن تا شریک عاطفی 

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
نه متاهم ۱۷ سال ازداج کردم ۴۲ سالمه ولی برگردم به گذشته هیچوققققت ازدواج نمیکنم

من برعکس شماااا

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
کدوم شریک عاطفی مرها بیشتر سوهان عمرن تا شریک عاطفی 

هر مرد رو نگفتما... انتخاب درست از رو شناخت کامل. ی چیزی هم بگم مردا اگه بهشون احترام و علاقه گذاشته بشه میشن غلام حلقه ب گوش. اگه نه ک یاغی... متاسفانه مهارت زندگی ما ایرانیا خیلییی کمه...

تعریف تون ار بچه ننه بودن چه چیزی است؟

رو پول من حساب کردن

رو دانش من حساب کردن

اینکه اون بشینه خونه درس بخونه من کار کنم

من ویزا بگیریم برا خارج 

و خیلی چیزای دیگه 

اینکه میگه مادرم بهم خونه داده وظیفشه  

رو پول من حساب کردن رو دانش من حساب کردن اینکه اون بشینه خونه درس بخونه من کار کنم من ویزا بگیریم ...

امیدوارم با چنین دیدگاهی که دارین، هر آنچه خیر و صلاح تون است برایتان اتفاق بیقته

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج
رو پول من حساب کردن رو دانش من حساب کردن اینکه اون بشینه خونه درس بخونه من کار کنم من ویزا بگیریم ...

اینا ک مفت نمی ارزن دختر... از چاله ب چاه افتادنه. با کسی ازدواج کن ک جونشو بهت بده نه اینکه یکی رو هم استخدام کنی بادشون بزنه