parsasmom مدیر استارتر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 59 عنوان تغییر شکل سلول 502 بازدید | 20 پست خانومها سلام کسی میدونه تغییر شکل سلولهای مثانه معنیش چیه؟ایا سرطانه 1398/12/29 | 02:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahnazzzam عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 3416 زدی ترنسلیت؟اصلشو بده دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو
medicofifi عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 377 یعنی داره میره به سمت بدخیمی .ممکنه کخ سرطان به اون معنی کلی و گسترش نباشه و فقط محدود به دیواره مثانه باشه و به جای دیگه سرایت نشده باشه ولی هرچی زودتر باید پیگیری بشه این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...
parsasmom مدیر استارتر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 59 اره فکر کنم وااااااااای همسرم خون توی ادرارش دیده رفته دکتر ازمایش داده دکتر گفته تغییر شکل تو سلولهای مثانت داری الان که دیگه نمیشه پیگیری کنیم تا بعد تعطیلات دارم از استرس میمیرم
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28668 وااااااااای همسرم خون توی ادرارش دیده رفته دکتر ازمایش داده دکتر گفته تغییر شکل تو سلولهای مثانت دار ... منم خون توادرارم بودوهست ازمایشی ک دادبجزادراردیگه چیبود؟؟میشه بگی بهم ؟؟ازکجلفهمیده ک تغیبزشکل توسلولای مثانش هست؟من بدکترگعتم اهمیت ندادبااینکه چندماه خون هست وخدایی که بشدت کافیست
parsasmom مدیر استارتر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 59 یعنی داره میره به سمت بدخیمی .ممکنه کخ سرطان به اون معنی کلی و گسترش نباشه و فقط محدود به دیواره مثا ... شما این اطلاعات رو از کجا داری عزیزم یعنی ممکنه هنوز خیلی دیر نشده باشه
aylaaaaariii عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 1021 وااااااااای همسرم خون توی ادرارش دیده رفته دکتر ازمایش داده دکتر گفته تغییر شکل تو سلولهای مثانت دار ... نگران نباشین عزیزم انشالله که شوهرتون چیزیش نیست به خدا توکل کن خدا بزرگه منم در حد حدس گفتم دکتر چیز دیگه ای نگفته
medicofifi عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 377 شما این اطلاعات رو از کجا داری عزیزم یعنی ممکنه هنوز خیلی دیر نشده باشه من دانشجوی پزشکیم گلم.دقیقا چی گفتن بهشون؟؟ این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...
parsasmom مدیر استارتر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 59 منم خون توادرارم بود وهست ازمایشی ک دادبجزادراردیگه چیبود؟؟میشه بگی بهم ؟؟ ازکجلفهمیده ک تغ ... ازمایش سه مرحله ای ادرار داده فقط همین ازمایش رو حالا دکتر واسش عکس رنگی نوشته که بیشتر بررسی بشه ولی فعلا هیچ بیمارستانی قبول نمیکنه میگن کرونا میگیره
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28668 ازمایش سه مرحله ای ادرار داده فقط همین ازمایش رو حالا دکتر واسش عکس رنگی نوشته که بیشتر بررسی ... خون ادلش چندپلاس داشت؟؟میشه یکم توضیح بدی من پیش اورولوژرفتم بنظریکم بیخیال اومدمن التهاب خونمم بالاستنگرانم منم شوهرتون فقط یبارخون دیدتوادرارش؟؟یازیادبود؟اخه من تاحالانشنیده بودم ازتوادرارتغییرشکل سلول مثانه روبفهمن وخدایی که بشدت کافیست
parsasmom مدیر استارتر عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 59 من دانشجوی پزشکیم گلم.دقیقا چی گفتن بهشون؟؟ دقیقا دکتر گفته سلولهای مثانت تغییر شکل دادن و لازمه بیستر بررسی بشه عکس رنگی نوشت گفت بعدش اگر لازم شد سیستوسکوپی هم انجام میدیمخواهش میکنم واقعیت رو واسم توضیح بدین
medicofifi عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 377 دقیقا دکتر گفته سلولهای مثانت تغییر شکل دادن و لازمه بیستر بررسی بشه عکس رنگی نوشت گفت بعدش ا ... خب میتونه یه پیش بدخیمی باشهبا سیستوسکوپی هم داخل مثانه رو نگاه میکنن ونمونه میگیرن اگه مشکلی باشه درمانو شروع میکنن نگران نباش فگ نمیکنم چیز خاصی باشه حتما پیگیری کنین این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...