2777
2789
عنوان

نتیجه ی رژیم با اراده ها (تاپیک بامدادخمار) + عکس قبل و بعد لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 9902 بازدید | 223 پست
فدای تو بداخلاق خودمی😘😘😘😂😂😂

😂😂 🔫گشتم راستی پیدا نکردم هنوز 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فاطمه... از اوایل بهمن با وزن 91 شروع کردم درحال حاضر84 کیلوام 😍

سلام فاطمه جون دمت گرم عااالی کم شدی 😍😍😍👌👌👌❤️❤️❤️👍🏼👍🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام فاطمه جون دمت گرم عااالی کم شدی 😍😍😍👌👌👌❤️❤️❤️👍🏼👍🏼

فدات بشم 😍😍😍 همش با کمک شما بود... باوجود رژیمای خیلی سخت تر که دکترا میدادن و بدنم دیگه جواب نمیداد،خداروشکر بدنم طبق فرمولای شما عالی پیش رفت 😍

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
سلام  من مهسا هستم 27ساله وزنم بعد از ازدواج به 71 رسیده. چاقی بدنم سیبی شکله.  ورزش میک ...

سلام عزیزم چاقی سیبی شکل باید بیشتر روی بالاتنه تمرکز کنی 

ورزش های قدرتی شکم دراز نشست حرکات پهلو حلقه دوی برعکس و.. خوبه تاپیک ورزش رو ببین چند نمونه ورزش با فیلم و عکس گذاشتیم 

سلام بامداد جون خوبی؟ من یه سوال داشتم میخاستم بپرسم ازتون که میشه کالری شماری که میکنم هر روز همون کالری که انتخاب شده هستش رو بخورم و دیگه گ خ و روزی ۵۰۰ کالری رو انجام ندم

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
میشه عضو جدید بگیری من 78ام میخابارداربشم باید تا 70 برسم تادوماه دیگه.باین اوضاع باشگاهم نمیشه برم ...

بله گلم بیا تو تاپیک اصلی رژیم توضیحات امضامو بخون و شروع کن موفق باشی ❤️

ادامه بده حتتتما پیداش میکنی😂😂😂قشششنگ همه جارو بگرد😆😁

نه دیگه من پیدا نمیشم 😂😂😂  هرکی منو برده بیاره بزاره سرجاش مال مردم خوردن نداره 😅

چطوری جلواشتهاتو گرفتی؟من پارسال خوب بودم یهو چاق شدم پرخوری عصبی گرفتم

دیگه وقتی هدفت مشخص باشه همه چی برات آسون میشه.

فقط یکی دو روز اولش شاید سخت باشه ولی بعدش دیگه عادت میکنی. 

همیشه ب هدفت فک کن.سریالای ترکی ببین. موزیک ویدیو ببین.فیلمای هندی ببین که اندام اونارو ببینی و اراده ت قوی بشه. توی تاپیک هم اگه عضو شدی زود ب زود بیا و فعال باش با بچه ها. یه قسمت هم ب اسم انگیزه# داریم اونم بخون.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
فدات بشم 😍😍😍 همش با کمک شما بود... باوجود رژیمای خیلی سخت تر که دکترا میدادن و بدنم دیگه جواب نمی ...

قربونت گلم لطف داری 😘😘❤️❤️❤️