بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکلی نداریم فقط من نگران فامیل های نامزدم هستم که میگه اصلا بهشون نباید فکر کنی
بله اومده خونه ما چون مادر و پدرش یک شهر دیگه هستن گفت عید رو میخوام پیش تو باشم
من خانواده ای ندارم پیش مادربزرگم میمونم و نامزدمم همونجا هست و همیشه هم میگه هامون بیاد اینجا بمونه وقتی خونه خودش هست گشنش میشه و...بسیار مهربونه با هامون
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
ما دوران عقدمون بیشتر خونه مامانم اینا بودیم البته سه روز در هفته چون شوهرم چهار روز هفته رو شوهرم ...
خب خونه خودتون چطوری میگذشت؟ من مامانم بعضی وقتا ناراحت میشه از اینکه چیزی که دوس نداره شوهرم استفاده کنه دارم دیونه میشم از یه طرف مجبورم خونه مادرم بمونم از یه طرف اینجور مشکلا دارم
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺