2777
2789

[QUOTE=129072552]خب اگه همسرتون بیشتر اوقات اونجان لوازم شخصیشونو بیارن یااگه مقدوره کمتر بیان و بیشتر شما برین خونش ...[/QUOTE

اونجا واقعا سخته موندن شوهرم فقط برا نهار میاد یکم میمونه و عصر میره دوباره برا شام میاد  سر وسایل شخصی اینجوری نیس مامانم مثلا اگه یکم از الکل بیشتر استفاده کنه دگه غر میزنه  ما استفاده میکنیم چیزی نمیگه اما نمیدونم چرا با اون اینجوریه دلم خیلی شکسته دعا کنید خونمون زودتر اماده بشه بریم خونه خودمون راحت بشم قول میدم دگ خیلی نیام،دوری و دوستی

هنوز یک ماهه به مشکل خوردین؟ مادرتون تو روابططتون حساسن یا وسایل و این جور حرفا؟

من نگفتم که به مشکل برخوردیم!گفتم هیچ مشکلی نداریم

من پیش مادربزرگم هستم نه هیچ مشکلی نداره 

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=129072552]خب اگه همسرتون بیشتر اوقات اونجان لوازم شخصیشونو بیارن یااگه مقدوره کمتر بیان و بیش ...

میدونم عزیزم درکت میکنم

شبا هم همسرت میاد میمونه؟

شاید بااین مشکل داره؟

باازدواجتون مخالف نبودمادرت؟

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره نفسم می خواستم ببینم چه شوهری گیرم میاد😅😅😅

خخخخ

دعا کن اهلش گیرت بیاد خیلی به شعلش اهمیت نده 

پزشک باشه ولی خائن باشه بدردت نمیخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونم عزیزم درکت میکنم شبا هم همسرت میاد میمونه؟ شاید بااین مشکل داره؟ باازدواجتون مخالف نبودماد ...

اره شوهرم شبا میمونه نه مخالف نبود اما یکم سختشه که نامحرمش و بیشتر وقتا اینجاست  نه راضی که اینجاست دگه از همون اول پیشم می موند 

اره شوهرم شبا میمونه نه مخالف نبود اما یکم سختشه که نامحرمش و بیشتر وقتا اینجاست  نه راضی که ای ...

نامحرم ک نیس حالا 

ولی خب مادرت یکم حساسه

اما شوهرتو نسبت ب مادرت و همینطور برعکس بدبین نکن

فقط به شوهرت بگو کاری داشتی اینجا به خودم بگو انجام بدم خودتو شیرین کن براش بااین حرفت

بیشترم سعی کنید خیلی خونه نمونید

همون ظهری ک میاد بعد ناهار برین بیرون

یا بعد شام

برین بگردین

ماددوران عقد اصلا خونه نمیموندیم.همش یا مسافرت بودیم یاخونه دوست و فامیلامون یا هم سرکار  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نامحرم ک نیس حالا  ولی خب مادرت یکم حساسه اما شوهرتو نسبت ب مادرت و همینطور برعکس بدبین نکن ...

ما هم همینجوری بودیم ولی با این وضع که نمیشه جایی بری؟

ما هم همینجوری بودیم ولی با این وضع که نمیشه جایی بری؟

اره راس میگی الانو یادم نبود

فقط زودتر برین خونه خودتون

کلا مشکلات زیاده تو عقد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره راس میگی الانو یادم نبود فقط زودتر برین خونه خودتون  کلا مشکلات زیاده تو عقد

اره واقعا دگه  تحمل ندارم  وقتی اتفاقی میوفته نه میذارم شوهرم بفهمه نه به روی مادرم میارم فقط خودم دلم میشکنه خوشبحالشون  

بیشترین شیطونی که کردین دوران عقد چی بوده چند بار بوده 😉🙊

دوران نامزدی بیشتر شیطونی کردم ایق از دست بابام فرار کردیم و رفتیم بیرون یه شبم به بهانه خونه مامان بزرگم پیشش خوابیدم خخخ  

دوران نامزدی بیشتر شیطونی کردم ایق از دست بابام فرار کردیم و رفتیم بیرون یه شبم به بهانه خونه مامان ...

الان خونه خودتون هستین به به به پای هم پیر بشین ایشاا