2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه عزیزم همه رو با یه چوب نزن

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

چرا عاشق نشن 

پسری واقعا عاشق میشه و عشقش واقعی ک از روی راه درست پا جلو بذاره واسه کسی ک دوستش داره همه کاری انجام بده برای به دست اوردنش و همیشه داشتنش 

نه اون پسرایی ک الکی میگن باید بیای خونم وگرنه دیگه من ن تو اینجوری دوستیا هیچ عشقی توش نیست اگرم به چیزی ختم بشه از روی عادت

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
چرا عاشق نشن  پسری واقعا عاشق میشه و عشقش واقعی ک از روی راه درست پا جلو بذاره واسه کسی ک دوست ...

من کلا با دوستی مشکل دارم میگم پسری که دوستم داره دوستی پنهانی چرت بخواد یکی دوبار که حرف زد خوشش اومد بیاد با پدرم خرف بزنم چند ماهی باهم اشنا شیم 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
پسرا عاشق میشن ولی یک در هزار  ولی عجیب هم عاشق میشن.

نمیدونم همشون دوستی میخوان اخه کسی نیست مردونه بیاد با خود ادم خانواده ادم حرف بزنه درخواست اشنایی بده

خوشبختی جوونا صلوات ☺
چرا نمیشن؟دل ندارن؟بس کنین توروخدا

حالا من اگه بره

عکسش مبگفتم ها من کلا هر چی پسر دیدم دنبال دوستی بوده خدا نکنه ی قیافه هم داشته باشه دختر بره سمتش دیگه برا قبول دوستی هر ترفندی بگیم پیاده میکنه

خوشبختی جوونا صلوات ☺
من کلا با دوستی مشکل دارم میگم پسری که دوستم داره دوستی پنهانی چرت بخواد یکی دوبار که حرف زد خوشش او ...

اره دقیقا من هم همینجوری بودم دختر امروزی هم هستم ولی اجازه ندادم هیچ گسی باهام بازی کنه یااز اعتماد خانوادم سواستفاده کنم الان خداروشکر همسرم واقعا پسر خوبی هست عاشق شد نه گفتم هرکاری کرد تا بلاخره جواب مثبت گرفت خداروشکر اون هم پسر هم امروزی هست هم تاحالا با دخترا نگشته بود

الان خیلی خوشبختم و واقعا احترام گذاره و بااینکه الان جمعا 6سال باهم هستیم زندگی میکنیم البته 4سال ازدواج کردیم 1سال نامزد بودیم 1سال عقد روز ب روز علاقمون داره بیشتر میشه 

اره دقیقا من هم همینجوری بودم دختر امروزی هم هستم ولی اجازه ندادم هیچ گسی باهام بازی کنه یااز اعتماد ...

همیشه هم میگفتن مگر میشه دوست پسرنداشته باشی الکی میگی میگفتم برام مهم نیست چی فکر میکنید 

اره دقیقا من هم همینجوری بودم دختر امروزی هم هستم ولی اجازه ندادم هیچ گسی باهام بازی کنه یااز اعتماد ...

چ خوب خوشبخت باشی ❤واقعا همین جوری خوبه 

یعنی چی مثلا با پسر دوست شی یواشکی سال ها چت کنی معلوم نیست میخواد حرف جنسی بزنه بعد وابسته شدن درخواستی بده

خوشبختی جوونا صلوات ☺