2789
باید صبر کن ی نفر سنتی بیاد خواستگاریت دیگه!

حالا ن سنتی منظورم این خودمون اشنا شیم بعد یکی دوبار که خرف زدیم بیاد با خانوادم حرف بزنه چند ماه اشنا شیم ن که من سال ها بشینم یواشکی شب روز با پسر هم کلاسی چت کنم معلوم نباشه میخواد حرف جنسی بزنه یا بعد وابسته شدن درخواستی بده

خوشبختی جوونا صلوات ☺
چ خوب خوشبخت باشی ❤واقعا همین جوری خوبه  یعنی چی مثلا با پسر دوست شی یواشکی سال ها چت کنی معلو ...

دقیقا ممنون انشالله توهم همچین گلی نصیبت بشه اصلا کم نیار خودتو محکم بگیر بهترینانصیبت میشه عزیزم ❤❤❤

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا ن سنتی منظورم این خودمون اشنا شیم بعد یکی دوبار که خرف زدیم بیاد با خانوادم حرف بزنه چند ماه اش ...

از اول از طرف بپرس هدفت از رابطه چیه

همینطوری با هم باشیم

برای نیاز جنسی میخوای

بمونیم ببینیم چی پیش میاد

یا قطعی آشنا شیم برای ازدواج

خودم پارسال ک با دوس پسرم آشنا شدم گفتم مرد و مردونه بگو قصدت چیه تا من الکی وابسته نشم یا وقتم رو برا چیز بیخود نذارم

اونم گفت ازدواج و ی هفته بعد آشنایی با خواهرش حرف زدم و در پی این هستن ک رابطه رسمی شه ولی فعلا ب خواست من همینطوری دوستیم.

نمیدونم خودم تا حالا نشده دوست شم ولی خب میبینم هر چی پسر تو دانشگاه دنبال هوسه

منم دوست نشدم با کسی ولی با یه ادمی که فکر میکردم خیلی پیگیرمه چند وقت کوتاه آشنا شدم،یه جوری وابستم کرد و رفت که فهمیدم همش دروغه

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...