2777
2789
عنوان

هوس بستنی ...

313 بازدید | 18 پست

خیلی بستنی میخورم جدیدا .و فعالیتم در حد جلبکه ! دقیقا یکجا نشینی و کتاب به دست یا گوشی بدست .  

۲۰ تا بستنی رو در عرض دو سه روز تموم میکنم . امروز باز هوس بستنی کردم . دودلم . چیکار کنم . میدونم چاقی شکم میاره . 

😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش در خانه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
روزی چندتا چاقی میاره ک من بخورم😂

چاقی خوب نیست منم یک عمر لاغر ذاتی بودم یهو با پرخوری خودمو چاق کردم دوباره وزنمو اوردم پایین ولی بازم توپرم . قدر لاغریاتو بدون . 

😊

😍😍😍 اووف 

آرزو می کنم بخندی و سازِ دلت همیشه کوک باشد
آرزو می کنم تمامِ اتفاقات خوبی که می خواهی ،برایت بیفتند و سرتاسرِ مسیرِ زندگی ات پر از آدم های خوب باشد
آدم های خوبی که تو را دوست دارند و کنارشان به آرامش می رسی
آرزو می کنم هیچ زمانی غصه ها راه ورودی به دلت نداشته باشند ، هرگز نا امید نشوی و شکست ، همیشه مقدمه ای برای پیروزی ات باشد
آرزو می کنم خوشبخت باشی و زودتر از چیزی که فکرش را می کنی به تمامِ آرزوهایت برسی ...

چاقی خوب نیست منم یک عمر لاغر ذاتی بودم یهو با پرخوری خودمو چاق کردم دوباره وزنمو اوردم پایین ولی با ...

منم همینجور اما اصن باپرخوریم چاق نمیشم

میشه واسه جورشدن جهیزیم صلوات بفرستی ممنون  💖
2790
2778
2791
2779
2792