2777
2789
عنوان

برم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 45 پست
اون موقع که میگفتی باید فکرشو میکردی حالا که گفتیو جمع کردی من بودم میرفتم!

منم همین نظرو دارم

۱۱ساله ازدواج کرم.چن سال پیش یه بار گفتم میرم و رفتم.دیگه از اون موقع ترسیده بود.امااگه الان نرم دیگه ترسش میریزه

🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه گفتی برو بذا اون بیاد التماست کنه

یعنی چی اینا رو یاد میدید و عادی جلوه میکنید خوشتون میاد عید رو کوفت هم کنن دوتا ادم بالغ هستن استاتر الان خودش با خودش تکلیفش معلوم نیست انقدر قهر و عادی نکنید موقعی جمع کنید برید که تصمیمتون قطعی باشه نه ولسه ترسومدن و اینا 

خونه بابام.اتفاقا اونا به شدت رعایت میکنن برعکس شوهرم

ای خواهر آخر سالی بشین خونت .فقط در صورت جدایی کامل یعنی طلاق برو خونه بابات و گرنه الکی خودتو خراب نکن که بخوای پس فردا برگردی

یعنی چی اینا رو یاد میدید و عادی جلوه میکنید خوشتون میاد عید رو کوفت هم کنن دوتا ادم بالغ هستن استات ...

نه مثه افکار شما خوبه که هیچ ارزشی برای شان خودت قاعل نشی که قهر عادی نشه همین شمایین ک با چرت و پرتاتون زنا رو توسرخور و بدبخت کردین ک مردا هر کاری بخان بکنن ولی عید خراب نشه فلان نشه بقیه چی میگن برا همه زندگی کن الا خودت اره اینجا ایران تو زنی باید سکوت کنی متاسفم. 

اگه قراره بری و دنبالت نیاد و خودت برگردی سرنگین بشین سرجات. واینکه هدفت از رفتن چیه؟تنبیه؟فهم ...

میخام یه مدت ازش دور باشم 

حوصلمو سر برده

میاد دنبالم 

مطمینم

هرروزم میاد

🌹

میگه رفتارای خودته اما واقعا من دیگه کشش ندارم من به هیچ عنوان سردی تو خونه رو نمیپذیرم.بی اخترامی ...

اول سعی کن‌همه‌ چیز رو درست کنی

اول همه تلاشت رو بکن زندگیتو برگردونی

ادم ضعیف فقط جا خالی میکنه و میزاره میره

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
نه مثه افکار شما خوبه که هیچ ارزشی برای شان خودت قاعل نشی که قهر عادی نشه همین شمایین ک با چرت و پرت ...

باشه امثال تو هستن که خودشون رو بدبخت میکنن بعد دیگران امثال تو هستن هنوز یاد نگرفتن حرف بزنن مثل بچه های دوساله قهر میکنن. امثال تو هستن که چرت و پرت میگن تو زندگی مردم اتیش میاندازن 

برو جانم برو ریپلایم نکن تو که هنوز بچه هی و فک میکنی با قهر کردن ارزش پیدا میکنی