2777
2789
عنوان

برم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه امثال تو هستن که خودشون رو بدبخت میکنن بعد دیگران امثال تو هستن هنوز یاد نگرفتن حرف بزنن مثل بچ ...

کسی رو انتخاب کردم برای زندگیم ک درک کاملی داره از من خداروشکر ولی تو قطعا همون دست زنایی هستی که هیچ ارزشی نداری ک بخاطرش بهت بربخوره و هر کاری باهات بکنن بخاطر بقیه زندگی میکنی یه ادم منفعل! کسی که اول ریپلای کرد تو بودی من بیکار نیستم نظر امثال تو رو بخونم. 

کسی رو انتخاب کردم برای زندگیم ک درک کاملی داره از من خداروشکر ولی تو قطعا همون دست زنایی هستی که هی ...

برو نمیخواستم ریپلایت کنم بروووو تو اینجوری فک کن زیادی حرف میزنی برو با همسرت که درک کامل داره ادامه بده فقط قهر نکن..مریض شیطان 

برو نمیخواستم ریپلایت کنم بروووو تو اینجوری فک کن زیادی حرف میزنی برو با همسرت که درک کامل داره ادام ...

جالبه نمیخوای ریپلای کنی ولی میکنی حتی روی نفس خودت هم کنترل نداری 😂 انقدر برا خودم احترام فاعلم ک دیگه جوابتو ندم😏

من رفتم دیگه😔

ای بابا😥

عزیزم دنیا ارزش این کار ها رو نداره

از کجا معلوم ما تا چند روز و حتی چند ساعت دیگه زنده هستیم یا نه؟؟

بهتر بود نمیرفتی این دم عیدی ..عید و هم به کام شوهرت و بچه ات هم به کام خانوادت تلخ کردی

کانال تلگرام من (khodamibinad_ir@)