ماسک،دستکش داشته باش ،وقتی هم برگشتی،خودتو خریداتو ضد عفونی کن
صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....
🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚 قد (١٧٠) شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
عزیزمدختر منم لباساش داغون ولی چون قرار نیس جایی بریم لباسم نمیخرم ینی برا سلامتیش مهمتر از لباس تنشه شمام تجدید نظر کن یماه بعد میری با خیال راحت میخری
دستکش داشته باش داروخانه یا سوپرهایی یرو مه خلوتن سعی کن دستت رو به جایی نزنی اومدی خونه مستقیم با لباسات برو زیر دوش اب داغ در نهایت کارت بانکیت رو الکل بزن
من جاروبرقیم مشکل داره باید یکی دیگه بخرم ،اما نمی رم بازار گردی می رم. مغازه ی اشنامون با ماشین سریع میخرم و برمیگردم ،دیجی کالا موجود نداشت فیلیپس که من میخوامو
💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
منم بعد از ۲۳ روز خونه موندن واس کارت ب کارت کردن ک با گوشی نشد رفتم بیرون البته با ماشین خودمون و با ماسک و دستکش.چند باریم صورتم خارید ولی اصلا دست نزدم.گوشیمم با خودم کلا نبردم همینطور کیف.کلا فقط ی کارت تو دستم بود.داروخونه ام رفتم واس خرید ژل و ضدعفونی ۲ نفر بیشتر نبود.فروشگاه موادغذاییم با مامانم پیاده شدیم ی فروشگاه رفتیم دیدیم شلوغه سریع خارج شدیم و ی جای خلوت رفتیم.اومدیم خونه کل لباسامو شستم و وسایلارو اساسی ضدعفونی کردیم.وقتیم ک تو عابر کارت ب کارت کردم چون دستم ب دکمه هاش خورده بودبا وجود دستکش همونجا دراوردم و دستکش دیگ پوشیدم ک دستگیره های ماشین ویروسی نشه.ولی با این حال باز درارو ضدعفونی کردم.توام رعایت کن و برو.ما واس خرید ۲ هفتمون زدیم بیرون