2777
2789
عنوان

استرس خرید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 29 پست
من جاروبرقیم مشکل داره باید یکی دیگه بخرم ،اما نمی رم بازار گردی می رم. مغازه ی اشنامون با ماشین سری ...

دیجی کالا هم دیگه سفارش قبول نمیکنه برای من میزنه روزهای ارسالی ظرفیتشون پر هست😫😫

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 
منم بعد از ۲۳ روز خونه موندن واس کارت ب کارت کردن ک با گوشی نشد رفتم بیرون البته با ماشین خودمون و ب ...

سری قبل همه خریدارو شستم ...یعنی گند همه حا رو برداشت توی بسته ماکارونی و بقیه چیزا آب رفت ...همه رو مجبور شدم بریزم دور😭😭

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مجبوریم بریم خونه پدرامون سر بزنیم اونجا هم خواهر برادرا جمعن

وقتی برین ک کسی نباشه خونشون... نباید برین توی جمع و اگه خواهر برادر دارین ک هی میرن واسه سلامتیت ن خوب نیست حتی خونه پدر و مادر برین... من میرم خونه مامانم چون به دونه بچه هستم خونه مادر شوهرم وقتی میرم ک کسی نباشه چون اونا 8 تا بچه هستن هر کدوم دوتا بچه دارن آلوده هستن 

مجبوری؟ 😐شاید دور از جون تو کرونا داشتی رفتی به بقیه هم منتقل کردی اونوقت خداااااااای نکرده دور از جون همه عزیزات اتفاق ناگواری برا یکیشون افتاد تا اخر عمر خودتونو نمیبخشید، اینهمه میگن نرید مهمونی حتی خونه پدر مادرا اتفاقا اونا بدنشون ضعیفتره ظلم در حقشون، دورهمی رو بذارید بعد کرونا بخاطر جون عزیزاتون

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

عزیزم بچه منم هیچی لباس نداره شما لباس بگیری مهمونی هم بری دیگه چه ویروسی پس!ولی من پدرم پرستاره همکاراش یکی یکی پرپر میشن دو روز پیش یه آقایی فوت کرد حالا دیروز تست خانم باردارش مثبت شد اصلا حالش خوب نیست یه پسر ۸ ساله هم دارن این فقط یه نمونشه مدیون میشه ادم 

نتی سفارش بده خب

عزیزم بچه منم هیچی لباس نداره ولی من پدرم پرستاره همکاراش یکی یکی پرپر میشن دو روز پیش یه آقایی فوت ...

اخی 😔😔😔طفلی خانومش و بچه توی شکمش

سری قبل همه خریدارو شستم ...یعنی گند همه حا رو برداشت توی بسته ماکارونی و بقیه چیزا آب رفت ...همه رو ...

عه چرا؟ماهر چی خریدیمو با ریکا و وایتکس شستیم حتی جعبه دیتمال کاغذی ک روکشش نایلونه و خوراکیا.هیچی توشون نرفت🙁اسی شاید باورت نشه ولی مامان من قبل کرونام همین برنامه رو داشت نسبتا.😂البته وسایل ک میخریدیم با اب خالی میشست. لباسای بیرون رو حق نداشتیم ی لحظه ام باهاش خونه بشینیم و تو ی رخت اویز جدا از بقیه لباسای کمد میموند یام ک مستقیما شسته میشد.همیشه اسانسورو با دستمال کاغذی میزدیم و از بیرون میومدیم مستقیم دستارو میشستیم و گوشیمو از بیرون میومدم باید قابشو در میاوردم و ضدعفونی میکردم.خلاصه ک ب ما زیاد این دوره سخت نمیگذره چون عادت داشتیم۰🤦‍♀️البته اون کسایی ک از کار ما ایراد میگرفتن الان درک میکنن ک ما نرمال بودیم و حق داشتیم😅

سری قبل همه خریدارو شستم ...یعنی گند همه حا رو برداشت توی بسته ماکارونی و بقیه چیزا آب رفت ...همه رو ...

خب چیزای ک نمیشه شیت نشور دستکش دستت کن پلاستیکش اروم باز کن داخل پلاستیک ک تمیز بعد بریز تو ظرف تمیز پلاستیکش بنداز دور تمام

عه چرا؟ماهر چی خریدیمو با ریکا و وایتکس شستیم حتی جعبه دیتمال کاغذی ک روکشش نایلونه و خوراکیا.هیچی ت ...

شانس من همشون آب رفت داخلش ....کلا خراب شدن 

خوبه پس بهت زیاد سخت نمیگذره ...😁😁😁

ماچی ک شاغلیم و همیشه سرکار

خیلی مراقب خودتون باشین ...ان شا الله که به زودی شر این مریضی کم بشه 🙏🙏🙏

من از رو اجبار رفتم افق کوروش ماسک به دهن و دستکش بدست و اسپریه الکل به دست همه مثل من بودن جز اسپری دست به هر چی بردم پیسسسس پاشیدم از هر روز شلوعتر بود بعد مهمتر اینکه زن حامله هم بود😐😐😐

💣بی‌بی چک خوان سایت💣