امروز شوهرم رفت نون بخره بعد من تو ماشین بودم . شوهرم دستکش لاتکس دستش کرد بعد رفت نون بخره کارت کشید بعد حواسش نبود با همون دست که دستکش داشته رمز و داده و بعد با همون دست هم نون ها را تا کرده گذاشته داخل پلاستیک ( نون تافتون بوده از این نازک ها یه ذره فقط داغ بوده) بعد که اومد تو ماشین انقدر بهش غر زدم گفت حواسم نبود بعد یادم افتاد .. حالا امشب پسرم تخم مرغ خورد شوهرم نون و روی گاز یه کم حرارت داد در حدی که نونه خشک نشد بهش داد خورد ..الان انقدررررررر نگرانم که ویروسی نباشه نونه که خوابم نمیبره 😭😭 بعد به من میگه هیچی نیست تو سَق نزن ..خودش رعایت نمیکنه به من میگه سَق نزن 😒😒
عزیزم ما نونو میذاریم داخل تابه و درشو میبندیم یه 5 دقیقه مونه برمیگردونیم تا دوطرف گرم شه حداقل 7 دقیقه واسه دوطرف نون.. چون فر نداریم توسترم نداریم ولی تابه خیلی خوبه اگه درشو بذاری.. بدم به دلت راه نده نونو حسابی داغ کنید کع با خیال راحت بخورید حتی یکم خشکتر شه باز بهتر از شک کردنه
در تاریخ ٩۹/۹ُ/۹به امید و یاری خدای بزرگ و مهربان به آرزوم رسیدم. خدایا شکرت🙏🏻❤️
راه دیگه ای نداره ؟چون میخوام از فردا یا پس فردا درس بخونم وقت کمی دارم برای ازمون
با اتو داغ کن برگه ها را یا آب و الکل قاطی کنی بپاشی بهش فکر نکنمطوریش بشه الکل میپره . حالا یه کمم برگه ها خیس بشه بعد خشکمیشه بهتر از اینه ویروسی باشه
قبل اینکه تو ماکرو بزاری باید چند ساعت بزاری تو فریزر یخ ببنده بعد بزاری تو ماکرو من الان همینجوری میکنم اصلنم خشک نمیشه انگار تازه از تنور اومده بیرون