کرونایی ندارن شوهرم و همه خاندانش اونجا بودن😅😅و راضی هستن نسبت ب قیمت پایینش خوبه
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی چی شوهر و همه خاندانش؟!!!! زایمان کردن اونجا؟؟؟😂😂
اره پسر عمش دختر عمش جاریم عروس داییاش همه
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
دکترشون کی بود؟ ساک بیمارستان میدن؟ چچ0خودشون دارو و شیاف میذارن و پوشک عوض میکنن؟ هزینه چقده؟ ...
نگفتم من زاییدم ک😅😅😅فقط گفتم راضی هستن اونم ب نسبت قیمتش،فقط میدونم پرستارا مهربونن.
دکترشون کی بود؟ ساک بیمارستان میدن؟ چچ0خودشون دارو و شیاف میذارن و پوشک عوض میکنن؟ هزینه چقده؟ ...
بزنگی بهت میگن ساک میدن بابا