2777
2789
عنوان

زندگی تو روستا

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 23 پست

اسی با اینکه خیلی خوابم میاد و حال ندارم برات مبنویسم؛

منم دقیقا شرایط مشابه تو رو دارم، اینجا هم تاپیک زدم راهنمایی گرفتم.

الان حدودا دو سه ماهه خونه خودمو که تو شهره دادم اجاره و اومدم روستا خونه اجاره کردم.

واقعا الان میفهمم آرامش یعنی چی!

تو حیاطمون مرغ و خروس داریم

سگ داریم

اصن انگار آدم اینجا تازه داره زندگی میکنه به دور از پز دادن!

دیشب با شوهرم تصمیم گرفتیم که خونه ی خودمون رو بفروشیم و یه زمین ۲۰۰ متر به بالا اینجا بخریم و بهترین خونه رو بسازیم.

حرف مردم رو ول کن، ببین آسایشتون تو چیه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای منم خیلی دوس دارم دیشب به شوهرمم گفتم 😂 مزرعه داشته باشی گاو ومرغو بعد همه چیو خودت بکاری طبیع ...

واقعیت ها رو هم نگاه کن.

دختر من امروز رفت تخم مرغ ها رو برداره خروسه انداخت دنبالش بزنتش، حالا دختر ۴ ساله ی منو تصور کن که با دوتا تخم مرغ تو دستهاش جییییغ میزد و میگفت مامااااان

😂😂😂😂

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
اسی با اینکه خیلی خوابم میاد و حال ندارم برات مبنویسم؛ منم دقیقا شرایط مشابه تو رو دارم، اینجا هم ت ...

خداروشکر که راضی هستین خداکنه منم مثه شما ازانتخابم پشیمون نشم

خداروشکر که راضی هستین خداکنه منم مثه شما ازانتخابم پشیمون نشم

خب کار منو بکن.

اول برو اجاره اگه راضی بودی و سختت نبود بعد بخر یا بساز

بگم که دعوا میشه ولی ببینن همینقدر بهت بگم که اصصصصلا نرو نرو#  

اگه نرم تنها کسی که ضرر میکنه خودمم چون میدونم شوهرم نمیزاره خودم خونه تنها باشم همین الان ک نامزدیم میگه بیا خونه ما بعد اون موقع خونه بابامم نمیزاره بمونم باید باشم خونه پدرشوهرم کع قشنگ تو زندگیم دخالت کنن از طرفی وسایلام الکی اونجا باشه