2777
2789
عنوان

رانندگی 😔😔😔

324 بازدید | 33 پست

خیلی ساله گواهینامه دارم ولی ننشستم برای رانندگی بچه هام کوچیکن ماشینم. تازه خریدیم خیلی نیازدارم رانندگی کنم ولی ترس لعنتی وفکرای بدنمیذاره😔😔😔

بچه هام تنها دلخوشی زندگیمن😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلم رانندگی بگیر دو سه جلسه باهات بیاد بعد ترست میره

گرفتم ولی خب چون ماشن آموزشگاهه راحته باماشین خودمون نمیتونم

بیخیال ترس دختر، تو مادری و باید با انگیزه و قوی باشی

ببین منم میترسیدم، یروز به خودم گفتم نیاز دارم، باید بشینم، و با بچه ی 6 ماهه نشستم، البته بگما چند باری تصادف سبک داشتم، مثلا نالید به در و دیوار.... مهم اینه الان با دو قلوهام تا نا کجاها میریم صفا و بدون شوهر، راحت

عزیزم میشه درمورد درمان پسوریازیس بگی؟ اصلا چطور باید مطمین شد خودشه؟ ببخببشید  اسی😅

با تشخیص پزشک از ضاهرش هم یکم معلومه خودتون دارید ؟

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)

بیخیال ترس دختر، تو مادری و باید با انگیزه و قوی باشی ببین منم میترسیدم، یروز به خودم گفتم نیاز دار ...

منم واقعا بهش اختیاج دارم ولی نمیدونم ازکجاشروع کنم ک ترسم بریزه احساس میکنم قدم. کوتاهه مسلط نیستم ب پدالها

چند بار اول بدون بچه تو خیابونا تنهایی رفتم و استرسم که ریخت با حسارت نشستم تو جاده، هر کی منو میشناختباور نمیکرد، اما من انگیزم نیاز بود و همین کمکم کرد، خ داییش همسرم خیلی همراهی و تشویقم کرد