2777
2789
عنوان

عمل بینی+ترس

428 بازدید | 31 پست

میخوام بعد عید وقت بگیرم برای عمل بینی. سخته عملش؟

پسر ۲ ساله و ۲ ماهه دارم مامانم میاد پیشم ی هفته.

ولی بازم میترسم از بیهوشی و اون ی هفته ک تو گچه میگم پسرم نترسه و اذیت نشه. نظرتون چیه

میگم خودخواهی نباشه بخاطر خودم پسرمو اذیت کنم عذاب وجدان میگیرم

پسرم دنیامه

بیخیال 

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من عمل کردم و بسیار راضی بودم انقدر آسون گرفتم دردشو روز پنجم با دوستم رفتم تو محوطه قدم زدم تنها دردی که داشتم سوزش گلوم ناشی از لوله ای که کردن تو گلوم بود 

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی..

نه بابا عااااالیه مخصوصا اگه بیحسی موضعی کننن نه بیهوشی

من که همو لحظه بعد عملم پاشدم برم گفتن بخواب باید تخت بیاریم عمل کردیاااا انقد حالم خوب بود فقط تنها اذیتش این بود یه بار بعد عملم خون بالا اوردم اونم کاملا طبیعیه

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
نه بابا عااااالیه مخصوصا اگه بیحسی موضعی کننن نه بیهوشی من که همو لحظه بعد عملم پاشدم برم گفتن بخوا ...

با بی حسی ک انجام نمیدن اینجا. اخه میگن ی هفته نمیتونی نفس بکشی از بینی

پسرم دنیامه
نه بابا عااااالیه مخصوصا اگه بیحسی موضعی کننن نه بیهوشی من که همو لحظه بعد عملم پاشدم برم گفتن بخوا ...

وای خوش بحالتون من خیلی میترسم هربار تصمیم گرفتم بعد ترس بیهوشی و دردشو اینا پشیمونم کرد من نفس تنگی دارم شوهرم میگه تو همینجوری بزور نفس میکشی وای بحال وقتی ک عمل کنی خیلیم ناز نازی هسم طاقت سرما خوردگی کوچیکم ندارم 

درد نداره اصلاااااااااا 

خیلیم کیف داد 

ولی خرداد باید برم ترمیم 

اونی ک میخاستم نشد 

اینش عذابم داد

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴