2777
2789
عنوان

عمل بینی+ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن حالت خفگی داری درسته؟یه هفته اول

نه کی گفته😐

شما فقط بینیتون تا یک هفته گرفته بعد چند روز که مش(باند) رو از بینی در میارن بهتون اسپری برای باز شدن بینیتون و تخلیه خون خشک از بینیتون میدن و باز میشه.ماه اول هم شکل اصلی بینیت مشخص نیست چون ورم داره

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی..
درد نداره اصلاااااااااا  خیلیم کیف داد  ولی خرداد باید برم ترمیم  اونی ک میخاستم ن ...

اون ی هفته اول قیافم و حالتم جوری نیست ک بچم بترسه؟

بعد ی هفته میتونم کارامو خودم انجام بدم؟

پسرم دنیامه

من تنها مشکلم پاره شدن گلوم بود 

اون بیشتر از همه اذیتم کرد 

لوله بیهوشی زخم کرده بود حلقمو 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
اون ی هفته اول قیافم و حالتم جوری نیست ک بچم بترسه؟ بعد ی هفته میتونم کارامو خودم انجام بدم؟

چرا میترسه 

اره میتونی بعد 10 روز دیگه اوکی میشه 

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴
با بی حسی ک انجام نمیدن اینجا. اخه میگن ی هفته نمیتونی نفس بکشی از بینی

بخدا من بی حسی بود دکترمم دکتر شاپوری بود گچم نزد یه چیز پلاستیک مانند بود قبل یه هفته برداشت 

تامپونا رو هم یا فرداش دروورد

دکتر حمیدرضا شاپوری بود دکترم

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹