2777
2789
مگه دیوونه ای ،میخوای عید خونوادت رو خراب کنی؟مامان وبابات کمرشون خم میشه و از غصه دق میکنن وپیر میش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂ب مامانم میگفتم ایقددعوام نمیکرد

یعنی حالت از شعور خودتم بهم میخوره؟؟؟ عهههههه حواسم نبود شما ک باشعوری😅 هرکس اینجا نظر خودشو میگه ...

بی ادب 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی حالت از شعور خودتم بهم میخوره؟؟؟ عهههههه حواسم نبود شما ک باشعوری😅 هرکس اینجا نظر خودشو میگه ...

مرده شور نظرتو ببرن 

خیییییییلی خیییییلی دردش زیاده  کبد و... شروع میکنن ب ذوب شدن  فک کن دیگه چ دردی داره

یه بنده خدایی قرص خورده بود آخراش پشیمون شده بود گریه میکرد میگفت نمیخوام بمیرم کمکم کنید

خیلی دلخراش

یه بنده خدایی قرص خورده بود آخراش پشیمون شده بود گریه میکرد میگفت نمیخوام بمیرم کمکم کنید خیلی دلخر ...

اره اینیم ک گفتم پشیمون شده بود خاسته خودش برسونه ب در 

یه پسر 22 ساله💔

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴
آخه واقعا شما ها چه جور انسانی هستید که بهش راه خودکشی رو نشون میدید میخواین تو مرگش تو گناهش شریک ش ...

عزیزم شعور ناقص چیه 

اول اینکه کسی ک واقعااا بخاد خودکشی کنه و تصمیمش جدی باشه به کسی نمیگه بعدم اسونترین راهو نمیخاد 

مام اینجاییم که جواب بدیم به سوال هم 

سوال پرسیدن مواب دادیم

ولی خودکشی نکن میدونی چرا؟

بی صبرانه منتظر جوابتم😂😂😂

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴
تا حالا تجربه شو نداشتم ولی با قرص دردش کمتره خونریزی و کثیف کاری نداره

اولش تهوع و استفراغ بعد خون بالا میاد بعدم دل و جگر و روده میاد بیرون کثیف کاری داره زجرم داره 

چرا همه فاز خودکشی گرفتن امروز 

مگخ خودکشی کنی درس میشه نخیر اون دنیا برات بدترین ها میشه تنها گناهیه که توبه نداره

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
عزیزم شعور ناقص چیه  اول اینکه کسی ک واقعااا بخاد خودکشی کنه و تصمیمش جدی باشه به کسی نمیگه بع ...

خب میحواسته سر درد و دلوشروع کنه با این حرف...بعدم ه منطقی نیستن..کسی که ناراحته همین  حرفا میتونه روش تاثیر بزاره

آفرین بخند وشاد باش.😍😍😍

میبخشی اگه از حرفام ناراحت شدی،خواستم یه تلنگری بهت بخوره.☝☝☝

دیگه هم اسم این لعنتی رو هیچوقت بزبون نمیاری،اون دنیا، بد یقتو میچسبم،حالا ببین😡😡😈البته دوتامونم بعد120سال البته😃😘

من میخواستم راه خوب پیدا کنم همه راه ها یا خیلی خیلی دردناکن مثل قرص یا سخته مثل خفگی یا تو ایران راهشو بستن مثل سقوط از ارتفاع یا با تفنگ یا احتمال مرگ کمه مثل زدن رگ