2777
2789
خیلی درد داره لنتی😟

نه اتفاقا اون با کلی دلیل علمی نوشته بود که دردش از بقیه روشها خیلی کمتره. زودتر از اون چیزی که در ظاهر نشون میده طرف میمیره

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی مرگ قشنگی که بهش دل بستم دست کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم گاه و بی گاه پر از پنجره های خطر ...

ای بر پدرت آذر

با ما چه ها کردی🥴🥴🥴

این شعرش آدم رو قلقلک میده، وقتایی ک ناامیدی

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴
ای بر پدرت آذر با ما چه ها کردی🥴🥴🥴 این شعرش آدم رو قلقلک میده، وقتایی ک ناامیدی

اینم

هرمه و هلوچه و قیسی امنم عزیزی ویسی عیبه له من ناپرسی

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......
مرگ موش 😹

آخه واقعا شما ها چه جور انسانی هستید که بهش راه خودکشی رو نشون میدید میخواین تو مرگش تو گناهش شریک شید چرا یه ذره فکر نمی‌کنید آخه. بچه مچه این سابتو گرفته پر کرده دیگه داره حالم بهم میخوره از این حداز شعور ناقص 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

مگه دیوونه ای ،میخوای عید خونوادت رو خراب کنی؟مامان وبابات کمرشون خم میشه و از غصه دق میکنن وپیر میشن.

تو مگه فقط مال خودتی،که میخوای خودتو بکشی.😔😓

اینجا بودی ،گیساتو میکشیدم ،عقلت برگرده سرت😡😡😡

جرات داری،یبار دیگه اسم این کوفتی رو بیار،ببین چیکارت میکنم دیگه😈😡

نمیدونم والا تجربه شو نداشتم ولی ب نظرم بی درد میومد

خیییییلی دردناکه 

پسر همسایمون رفت تو یه هتلی با قرص خودکشی کرد 

از درد تمامه دستاشو گاز گرفته بوده و لحظه های آخر خاسته خودش ب در برسونه پشیمون شده بوده گویا

یه پسر سالم و سر ب زیر

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴
آخه واقعا شما ها چه جور انسانی هستید که بهش راه خودکشی رو نشون میدید میخواین تو مرگش تو گناهش شریک ش ...

یعنی حالت از شعور خودتم بهم میخوره؟؟؟

عهههههه حواسم نبود شما ک باشعوری😅

هرکس اینجا نظر خودشو میگه و نظر همه هم محترمه پس سعی کنیم فضول همدیگه نباشیم باشه عزیز باشعورم؟؟

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪
نمیدونستم اینقد وحشتناکه 

خیییییییلی خیییییلی دردش زیاده 

کبد و... شروع میکنن ب ذوب شدن 

فک کن دیگه چ دردی داره

یه تحقیقی رو خوندم که تو امریکا انجام شده بود. میگفت مردها راحتترین راه خودکشی رو دار زدن میدونن و ز ...

داری روش خودکشی رو آموزش میدی؟؟؟ عزیزم تو این سایت یکی حرفاتو ببینه و بره خودشو بکشه تو خودکشی تو مرگ اون طرف تو گناهش شما شریکی واقعا چه کاریه آخه. اگه میتونید یکی رو از مرگ نجات بدید همه که داریم می‌میریم هربار با یه اتفاقی  

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم