2777
2789
عنوان

قهر تو قهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 29 پست
باشه عزيزم مرسي از راهنماييت  من انشب پيام ميدم بهش  فقط مستقيم و با گلايه بگم يك روزه ب ...

نه بد نیست عزیزم 

مردا از رک حرف زدن خوششون میاد 

ولی با سیاست و آروم طوری که از کوره در نره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک چش قشنگ❤

وای مرسییی❤💋

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
عزيزم من الان دوباره دارم به ايشون جدي فكر ميكنم

اوه پس یکم رو کارهاش فکر کن 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
نه بد نیست عزیزم  مردا از رک حرف زدن خوششون میاد  ولی با سیاست و آروم طوری که از کوره در ...

باشه عزيزم مرسي 

كلا ممكنه ادمي باشه كه ناراحتي من براش مهم نباشه؟

من اين مساله ناز كش بودن مرد برام خيلي مهمه

نميدونم شايد چون خواستگار بهتري نداشتم

چند سالته مگه ؟ اگر اینطوری گفته سوتی داده معلومه با یه نفر بوده 

هلما هستم کاربری 5 هستم همونیم که حس ششمم قوی بود تا حرف از حس ششمو اینا میشه میترکوننم پس خوهشا دیگه درخواست ندین ممنون
چند سالته مگه ؟ اگر اینطوری گفته سوتی داده معلومه با یه نفر بوده 

٢٦ 

نميدونم والا الان يكم شك كردم 

از صبح هي تو اين فكرم كه شوخي بي مزه كرده 

اخه اصلا دسپاچه نشد 

٢٦  نميدونم والا الان يكم شك كردم  از صبح هي تو اين فكرم كه شوخي بي مزه كرده  اخه ...

به نظر من اینطور آدما میخوان بگن مثلا ما هم رل داریم و اینا ولی یادت باشه مجردی بمونی تا اخر عمرت بهتر از اینه که گیر آدم عوضی بیوفتی چون پیرت میکنه منم حس میکنم از این آدمای بی مزها باشه

هلما هستم کاربری 5 هستم همونیم که حس ششمم قوی بود تا حرف از حس ششمو اینا میشه میترکوننم پس خوهشا دیگه درخواست ندین ممنون
واسه اينكه گفته نازي؟ راستش فكر ميكنم خواسته نمك بريزه  اما من از مردايي كه ازين شوخيا ميكنن ...

اخ این که نمک نیست😐البته بیش تر احساساتت میخواست تحریک کنخ 

به نظر من اینطور آدما میخوان بگن مثلا ما هم رل داریم و اینا ولی یادت باشه مجردی بمونی تا اخر عمرت به ...

نه تاحالا چند بار گفته كه با كسي ارتباط نداشته و فكر كنم راستم ميگه چون خيلي نا بلده 

ولي اره ازين شوخي بيخودا ي بار ديگه هم داشته 

برگشت گفت زياد لباس بخر تا خونه باباتي و هر هر خنديد