2777
2789
عنوان

قهر تو قهر😐

425 بازدید | 29 پست

پسر عموم از من پارسال خواستگاري كرده بود و من جواب رد داده بودم 

حالا امسال بعد ي ماجرايي به من پيام داد و ما ارتباط پيامي پيدا كرديم و به من ابراز علاقه كرد 

امروز صبح به من پيام داده سلام نازي(اسم من نازي تنيست) و من گفتم نازي كيه؟

اونم گفت اشتباه شده و خنديد و منم ديگه جوابشو ندادم 

تا عصر كه بهم پيام داد و منم سرد جوابشو دادم و محل ندادم اما به روي خودش نياورد

حالا زنگ زده خونمون به مامانم گفته پاشين بياين خونه ما تو حياط اتيش روشن كنيم ( ما بدليل يك سري مسائل كاري خانوادگي خيلي باهم رفت و امد داشتيم اين مدت و به همين دليل قرنطينه بين ما دو خانواده مطرح نيست) 

مادرم اينا هم چون حمام بودن بعد قطع تلفن گفت نميريم 

بعد اون به من پيام داد كه بيايد و اينا منم خيلي يرد گفتم نميان 

حالا فكر كنم اونم بهش برخورد نوع رفتار من 

الان من چيكار كنم كه اون بفهمه من از رفتار صبحش ناراحت بودم و واكنشم برا همون قضيه سرد بوده

ايا شب بهش پيام بدم و بگم كه ازت ناراحتم؟

ربطی بهت نداره وقتی جواب رد دادی 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یک دست پس میزنی بایک پا پیش میکشیا

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...
معلومه که باید کشش نمیدادی همون اول میپرسیدی نازی کیه و چرا اسم نازی میاری  نکنه زیر سر هم ناز ...

يعني الان بنظرت شب بهش پيام بدم كه ازش ناراحتم؟ يا انقدر محلش ندم تا خودش پيام بده؟

نه ميدونم با كسي ديگه نيست 

يعني الان بنظرت شب بهش پيام بدم كه ازش ناراحتم؟ يا انقدر محلش ندم تا خودش پيام بده؟ نه ميدونم با كس ...

زیاد‌ کشش نده 

مردا بدشون میاد بی علت براشون قیافه بگیری 

حرفتو بزن راحت شو اونم راحت کن

زیاد‌ کشش نده  مردا بدشون میاد بی علت براشون قیافه بگیری  حرفتو بزن راحت شو اونم راحت کن

باشه عزيزم مرسي از راهنماييت 

من انشب پيام ميدم بهش 

فقط مستقيم و با گلايه بگم يك روزه به روي خودت نمياري من ازت ناراحتم بد نيس؟

باشه عزيزم مرسي از راهنماييت  من انشب پيام ميدم بهش  فقط مستقيم و با گلايه بگم يك روزه ب ...

وا واسه چی مگه شما ردش نکردی الان نظرت عوض شده میخایی بله بهش بگی ؟

هلما هستم کاربری 5 هستم همونیم که حس ششمم قوی بود تا حرف از حس ششمو اینا میشه میترکوننم پس خوهشا دیگه درخواست ندین ممنون