2777
2789
عنوان

چرا آروم شده

400 بازدید | 24 پست

ما توی یک محیط کار میکنیم و یه مدت خیلی کوتاه هم بیشتر طول نکشید ارتباط مون بدون هیچ بحث و دعوایی ترجیح دادیم ادامه ندیم

حالا احساس میکنم این آقا از اون جا به بعد آروم تر شدن و خیلی حرف نمی زنن بیشتر گوشی دستشونه

قبلا تو هر بحثی فان بودن تقریبا ولی الان بعد از این که ما جدا شدیم من بیشتر اومدم تو جمع همکارا و حرف میزنم و ایشون ساکت تر

به نظرتون چرا؟ شاید درگیری دیگه ای پیش اومده براشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حال شخصيش خوب نيستياكسى گفت پرحرفى فلان

آره حالش خوب نیست مشخصه چون زیاد به دور و بر هم خیره میشه

ولی خب نمیدونم چرا؟ یعنی سر ارتباط مون اینجوری شده؟ چون چندتا مشکل دیگه هم داشت تو زندگیش درگیره اوناست

کاش بفهمم

چرا اینجوری شده این بنده خدا؟

یا قبلا خیلی منو نگاه میکرد و دنبال فرصت بود باهام حرف بزنه ولی الان نه

هرچند که خودش گفت ما با اینکه قصد ادامه جدی نداریم ولی میتونیم حالا عادی و..... تو محیط کار با هم حرف بزنیم و.....

من گفتم نه ترجیح میدم چیزی نباشه دوستی معمولی و این زهر مار ها منظورم بود

چرا اینجوری شده این بنده خدا؟ یا قبلا خیلی منو نگاه میکرد و دنبال فرصت بود باهام حرف بزنه ولی الان ن ...

رهاش کن. شما که رابطه تون تموم شده، دیگه اصلا بهش فکر نکن. گوشه گیریش هر دلیلی ممکنه داشته باشه، یا شاید هم داره جلب توجه میکنه که شما بری سمتش و باهاش حرف بزنی، ولی اصلا بهش توجه نکن. زندگیتو بکن.

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است