2777
2789
عنوان

دختر دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 60 پست
من حسودي ميكنم به همشون كه دختر دارين... برامنم دعا كنين خدا بهم ي دختر سالم وصالح و مهربون بده

عزیز دلم ایشالله خدا ي دختر سالم و خوش اخلاق و خوشگل و گوگولي بهت بده 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه  ما دوتا میریم  بیرون بستنی میخوریم تو رو نمیبریم به شوخی میگه دلم میگیره

راست میگه ازین کارا میکنن امادگیشو داشته باش شوهر دخترم بعضی وقتا بدون من میرن بیرون و برا خونه خوراکی میخرن منو نمیبرن چون اجازه نمیدم هله هوله بخرن 

من دوتا دختر دارم،شوهرم پسردوست داشت تو هردوتا سونو باهام اومد که بشنوه دکتر بگه پسره و ذوق کنه،،اما وقتی فهمید دخترن،چیزی نگفت فقط اینقد رفت تو خودش و رنگش عوض شد....هردوتا هاملیگامو تا قبل سونو تایین جنسیت خیلی بهم میرسید و ذوق میکرد بعداز سوناها یهویی سرد میشد،دیکه خوشحال نبود،،،البته بعداز به دنیا اومدنشون عاشقشون میشد،الانم با دنیا عوضشون نمیکنه،اما خوب تو بارداری من همیشه ناراحت بود،،،الان بفهمه کسی هامله ست و بچش پسره،،،میگه بارک الله...من با این حرفش اتیش میگیرم

میگه  ما دوتا میریم  بیرون بستنی میخوریم تو رو نمیبریم به شوخی میگه دلم میگیره

اي واي خواهر منم بچه دومش دختره ، قبل از این که به دنیا بیاد شوهر خواهرم دقیقا همین و بهش میگفت 😅

من که میگم دختر یا پسر جای همسرو نمیگیره هرکدوم جای خود هوو و فلان و قبول ندارم. و اینکه دنیا بیاد شمام باهاش بیشتر صمیمی شی یه وقتایی رو باشما قطعا میگذرونه یه وقتایی رو با باباش. نترس حسودی نمیکنی هنوز قلبت میره که کسی بیشتر بهش توجه کنه انقدر که دیگه میخوای به اون برستن به تو کمترم توجه کنن دلت نمیگیره. تازه باشوهرت حرف بزن بگو هوای هردومونو داشته باش که من زودرنج یکم دلبری دیگه. اونجوری میشین سه تا عاشق و لازم نیس محبتتون تقسیم شه تازه محبتتون بیشترم میشه دیدم که میگم

تو روخدا دعا كن اسمم زهراست اين ماه ميخام اقدام كنم انقد ذوق يه دختر دارم بهش فكر ميكنم ميخام گريه ك ...

عزیزممم 😍

چشم واست دعا کردم خدا ي دختر همه چیز تموم و سالم و اون طوري ك دوست داري بهت بده گلم 🙌❤

عزیزممم 😍 چشم واست دعا کردم خدا ي دختر همه چیز تموم و سالم و اون طوري ك دوست داري بهت بده گلم 🙌❤

ايشالله دعات در حقم قبول بشه

ميخام اين ماه اقدام كنم شما واسه دختر دارشدن كارخاصى انجام دادين؟

من کهههه خیییییلی حسودی میکنم. دخترم الان نزدیک یه سالشه باباش از سرکار میاد اول کلی بغلش میکنه ماچ و بووووس 🤨🤨 بعد من. دخترمم که نمیذاره با باباش حتی یه جا بشینم تا میبینه باهمیم هرجا باشه میاد خودشو میندازه وسط از الااااان 😒😐🤭🤭

دختر داشتن واقعاااا نعمته...ایشالا بسلامتی

اره هنوز نیومده حس خوبیه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌