بیاین از حستون بگین چی بود وقتی فهمیدین نی نی تون دختره؟؟ الان خوش حالین ؟؟حسودی نمیکنید به رابطه اش با پدرش ؟؟ من ان تی گف دختر ..بچه اولمه خیلییی ذوق کردم براش 😍😍حالا هنوزنیومده شوهرم میگه دختر هوو مادره دیگه من همش با دخترمم تو رو محل نمیدیم شوخی میکنه اما میدونم بچه دوسته خیلی تا حدی که سقف اتاق بچه رو هم میخواد بده براش کار کنن و کف اتاق میخواد عوض کنه براش ... من هم حسودی میکنم قبل بچه همه محبتش مال خودم بود
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
من دوتا دختر دارم،شوهرم پسردوست داشت تو هردوتا سونو باهام اومد که بشنوه دکتر بگه پسره و ذوق کنه،،اما وقتی فهمید دخترن،چیزی نگفت فقط اینقد رفت تو خودش و رنگش عوض شد....هردوتا هاملیگامو تا قبل سونو تایین جنسیت خیلی بهم میرسید و ذوق میکرد بعداز سوناها یهویی سرد میشد،دیکه خوشحال نبود،،،البته بعداز به دنیا اومدنشون عاشقشون میشد،الانم با دنیا عوضشون نمیکنه،اما خوب تو بارداری من همیشه ناراحت بود،،،الان بفهمه کسی هامله ست و بچش پسره،،،میگه بارک الله...من با این حرفش اتیش میگیرم
من که میگم دختر یا پسر جای همسرو نمیگیره هرکدوم جای خود هوو و فلان و قبول ندارم. و اینکه دنیا بیاد شمام باهاش بیشتر صمیمی شی یه وقتایی رو باشما قطعا میگذرونه یه وقتایی رو با باباش. نترس حسودی نمیکنی هنوز قلبت میره که کسی بیشتر بهش توجه کنه انقدر که دیگه میخوای به اون برستن به تو کمترم توجه کنن دلت نمیگیره. تازه باشوهرت حرف بزن بگو هوای هردومونو داشته باش که من زودرنج یکم دلبری دیگه. اونجوری میشین سه تا عاشق و لازم نیس محبتتون تقسیم شه تازه محبتتون بیشترم میشه دیدم که میگم
من کهههه خیییییلی حسودی میکنم. دخترم الان نزدیک یه سالشه باباش از سرکار میاد اول کلی بغلش میکنه ماچ و بووووس 🤨🤨 بعد من. دخترمم که نمیذاره با باباش حتی یه جا بشینم تا میبینه باهمیم هرجا باشه میاد خودشو میندازه وسط از الااااان 😒😐🤭🤭